Wpis z mikrobloga

Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez tego to nie ma sie dopasowań ( ͡° ͜ʖ ͡°). A więc odblokowałem wczoraj badoo premium i przeswipowałem całą Warszawę z odległością do 100km, z czego dostałem zaledwie 30 par (połowa to jakieś samotne mamusie i wieloryby). Zdjęcia mam pooceniane na 9,7-10 na photofeeler
#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
krystian-stepaniak - Niektórzy tu p------ą, że apki są tak zrobione żeby płacić i bez...

źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krystian-stepaniak: ale czekaj czekaj, czegos ja tu nie rozumiem, p---------ś najbardziej gęsto zaludniony dupami obszar i nic? 30 par przy takiej ilości ludzi... może 300? Zakładam, że jesteś conajmniej 7/10 i widzę 3 opcje: badoo to nie jest apka dla nikogo poza wariatami - lepszy tinder. 2 - nie jestes 7/10. 3 - apki mają doić z kasy i nie dawać dopasowań, 4 - nie ma już kobiet w polsce
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: wiec masz 8 lajków jako ty, a jako czad 30? Bo nie załapałem. żeby normalnie funkcjonować jako czad na tych apkach musisz być mega wiarygodny bo po tych wszystkich klaudiuszach laski są teraz mega ostrożne i dlatego nie rzucają się tak na czadów jak kiedyś bo nie wiedzą czy to nie wkrętka...
  • Odpowiedz
@MarianoItalianoPiller:

żeby normalnie funkcjonować jako czad na tych apkach musisz być mega wiarygodny bo po tych wszystkich klaudiuszach laski są teraz mega ostrożne i dlatego nie rzucają się tak na czadów jak kiedyś bo nie wiedzą czy to nie wkrętka...

To akurat nie jest prawda xD One mają tyle lików i par że dla nich nie jest to nic dziwnego że pisze do nich Chad 10/10. Miałem kilka chadow na
  • Odpowiedz
@Rozlegnizowany33: @krystian-stepaniak
jak lata temu siedziałem na symptii (z żadną nie udało się nic przez parę miesięcy więc olałem) to przypadkowo spotkałem laskę z podstawówki i z czystej beki ją "polubiłem" (nie pamiętam jak tam działało dobieranie w pary). Ale okazało się że na drugi dzień mnie wyczaiła i zaczęliśmy tak po prostu sobie gadać, wspominać. W końcu zapytałem jak jej idzie na tym portalu. To co mi napisała i
NieWiemWiecSieWypowiem - @Rozlegnizowany33: @krystian-stepaniak
jak lata temu siedzia...

źródło: Sympatia

Pobierz
  • Odpowiedz
dla nich nie jest to nic dziwnego że pisze do nich Chad 10/10

@krystian-stepaniak: to prawda, miałem w pracy atencjuszkę (6-7/10 w dobrym makijażu) która na piwie raz pokazała kto do niej zagadał na tinderze, miała tam typów którzy wygladali jak bracia Hernana Drago, niektórzy z fotami Lambo/Porshe, zapraszali na weekendowy wypad itp, to było wiele lat temu i profile też wyglądały legitnie więc raczej nie fejury, jedna z najbardziej
  • Odpowiedz