Aktywne Wpisy

Woockashek +233
Mirki, co za p------a akcja z #psiarze. Będąc na spacerze z synem i psem postanowiliśmy wejść na chwilę do żabki. Zostawiłem psa (5 kg maltipoo) na zewnątrz przywiązanego do słupka, żeby po 5 minutach po niego wrócić. Minęło dosłownie 30 sekund od wejścia do sklepu i jakaś kobieta wchodzi do sklepu mówiąc mi, że mój piesek PŁACZE i przecież mógłbym z nim wejść do sklepu bo tu pozwalają. Ja

Guminator +165

#p0lka #blackpill #tinder #logikarozowychpaskow
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 222757
PobierzA tak serio to its over, szkoda strzępić ryja.
Natura.
źródło: IMG_1974
Pobierzźródło: 4702
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2026-07-16 225005
Pobierz@MarianoItalianoPiller: 30 par to i tak mega wynik dla chłopa zwłaszcza w stolycy gdzie stężenie czadów i oskariatu jest największe.
Większość chłopa (nie sub 5) to ma 30 par ale w ciągu kilku lat w wojewódzkim xD
To akurat nie jest prawda xD One mają tyle lików i par że dla nich nie jest to nic dziwnego że pisze do nich Chad 10/10. Miałem kilka chadow na
jak lata temu siedziałem na symptii (z żadną nie udało się nic przez parę miesięcy więc olałem) to przypadkowo spotkałem laskę z podstawówki i z czystej beki ją "polubiłem" (nie pamiętam jak tam działało dobieranie w pary). Ale okazało się że na drugi dzień mnie wyczaiła i zaczęliśmy tak po prostu sobie gadać, wspominać. W końcu zapytałem jak jej idzie na tym portalu. To co mi napisała i
źródło: Sympatia
Pobierz@krystian-stepaniak: to prawda, miałem w pracy atencjuszkę (6-7/10 w dobrym makijażu) która na piwie raz pokazała kto do niej zagadał na tinderze, miała tam typów którzy wygladali jak bracia Hernana Drago, niektórzy z fotami Lambo/Porshe, zapraszali na weekendowy wypad itp, to było wiele lat temu i profile też wyglądały legitnie więc raczej nie fejury, jedna z najbardziej