Aktywne Wpisy

souvlaki +3
dalibyście się postrzelić za 500tys zł????? załóżmy, że nie bedzię ani w głowę ani w okolice serca i jesteście 20min od najbliższego szpitala

Jestem_Tutaj +10
źródło: temp_file8022844158244212214
Pobierz

No to w trasę ze #szczecin do #gliwice. Jutro mam rezonans czynnościowy, w podobno najlepszej placówce w kraju jeżeli chodzi o tego typu badanie. Rezonans czynnościowy tworzy mapę mózgu i określa obszary, które są odpowiedzialne za różne reakcje naszego organizmu. Zmniejsza to margines błędu podczas operacji wycinania guza mózgu.
Myślę sobie, że byłem strasznie naiwny. W jednym momencie jesteś na Islandii i zachwycasz się wszystkim co widzisz, wkrecasz się w ten klimat, planujesz, że jeszcze p----------z na Grenlandię. Wracasz i dostajesz takie info, że czujesz jakby p--------ł cie pociag.
Człowiek nie myśli o takich rzeczach dopóki coś takiego mu się nie przytrafi. Już nie jestem naiwny, teraz żyje nadzieja, że uda mi się z tym gównem walczyć i ugrać kilka, kilkanaście lat życia.
Namawiam każdego żeby chociaż raz na 4-5 lat zrobił sobie rezonans prywatnie, to nie są duże pieniądze. Guz mózgu przez większość czasu nie daje żadnych objawów, a s------l sobie tam siedzi i potrafi rosnąć latami.
#zdrowie #medycyna #rakcontent #oswiadczenie
#guzmozgu
@6poziomprokrastynacji: a jakie Ty miałeś objawy?
Od tego się zaczelo