Aktywne Wpisy

Arbuzlele +624
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 70.2% (205)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 29.8% (87)

Warto wg was jechać w podróż z depresją? Mam dużo wolnego w pracy i finanse, na początku myślałem o rzymie na tydzień ale jakoś nie widzę się snującego samego po uliczkach bez celu i pełno turystów. Myślałem o jakiejś tajlandii na 3 tygodnie. Tylko nie wiem czy mi to potrzebne. Nie mam typowej depresji, jak coś robię z ludźmi to dobrze się czuję. Problem z tym że mam zero znajomych i z nikim nie rozmawiałem już długo. Terapia na brak znajomych nie pomoże. Grupki hobby nie pomogły, tinder najbardziej ale ciężko z tępakami wytrzymać dłużej niż 2tyg...
#depresja #kiciochpyta #samotnosc #podrozujzwykopem #podroze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Jesli jesteś wierząca to wtedy polecam Taize ;)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord