Wpis z mikrobloga

• 11
@nietopies: jak najbardziej, wklejam wersję tekstową. Tylko nick trzeba wpisać swój ;)

Szanowni Państwo,

W trosce o moją prywatność i chęć lepszego zrozumienia zakresu przetwarzania moich danych osobowych, zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o udostępnienie mi informacji na podstawie art. 15 Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych
  • Odpowiedz
  • 37
@BelkaBec: Nie wiem czy wiesz, ale w ustawieniach konta istnieje taka zakładka - znajdziesz w niej wszystkie informacje na temat danych, a także samodzielnie będziesz mógł uzyskać informację o swoich danych. Nie trzeba do nas pisać w tej sprawie ;)
  • Odpowiedz
@PanKapibara: Z Youtube mam wyciągniętą całą moją historię oglądania, komentarze i playlisty. Z Reddita mam wyciągnięte wszystko co do każdego upvote/downvote. Z Allegro wyciągnąłem całą historię zakupów i sprzedaży od 2005. Facebook wypluwa(ł) wszystko łącznie z całą zawartością wrzuconą na czaty. Nawet z Google+ mam pełną historię działalności. O Steamie już mi się nie chce pisać.

Jest tylko jeden śmieszny portalik, który nie umożliwia zrzutu swojej pełnej aktywności ( ͡
  • Odpowiedz