Aktywne Wpisy
PannaBezSpiny +238
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz
Petururururu +4
#kiszak
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.
Nie wiem o co chodzi z tym typem. Jakiś koleś sobie gra, mówi coś z czym się nie zgadzacie. Potem wy to wklejacie tutaj i tłumaczycie że nie ma racji. Do końca nie wiem bo nawet nie ruszam takich rzeczy.
Za jakis czas bierzecie sobie następnego typa itd.
To chyba jakaś zbiorowa terapia na dowartościowanie się.

Chcesz kupić wino czy wódkę? Proszę bardzo — ale tylko w specjalnym sklepie, otwartym od 10:00 do 19:00 (albo nawet do 18:00, już nie pamiętam jak to tam dokładnie).
Ale nie na stacji benzynowej.
Nie w Żabce.
Nie w „warzywniaku”.
I na pewno nie w markecie przy kasie obok lizaków.
Żadnych małpek. Zero.
@Sophos: Oj musisz byc dosc mlody ze nie pamietasz ze to juz przerabialismy :D
@Sophos: Wszystkiego dobrego :)
Czyli skoro nie mlody to steskniony za slusznie minionymi czasami. Nie wiem czy jest sie czym chwalic :D
@Sophos: Świetnie, a myślałeś nad tym jak to miałoby u nas działać? Bo chyba zauważyłeś, że "trochę" się różnimy od Szwedów i może być ciężko z tym modelem przeniesionym 1 do 1
@Sophos: tak tak, zmniejszymy dostępność... Chcesz nam załatwić powrót melin z dziwnej jakości alkoholem?
@Sophos: ja jestem za modelem by nie można było pisać głupot w internecie, szczególnie tych zamordystycznych. Ale popatrz, mamy to co mamy