Wpis z mikrobloga

@JesteMlodyGzGdyni co chcesz tym osiągnąć skoro ty się nawet nie stosujesz do tego co ci lekarz zalecił? Miałeś ten żel wcierać przez miesiąc to po tygodniu stwierdziłeś, że nie działa. Czekamy co jutro wymyślisz xD
  • Odpowiedz
@MamMalegoSiurka: @srul2016 @Towarzysz_Pawulon żel wcieram cały czas, a cykl nie będzie na żelu tylko na cypionacie w dawkach powyżej TRT. Omijam wszystkie treny, wina, deci i inne gówna bo szkoda zdrowia dlatego też zastanawiam się nad pierwszym lajtowym cyklem na oxie i teściu i chce mieć apteczną oxea nie mieszaną w piwnicy u seby z siłowni. Wgl opłaca sie walić oxe? duże efekty to daje w miare w
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: @srul2016

Przekaz do ciebie @JesteMlodyGzGdyni: myślałem, że emocjonalnie jesteśmy na podobnym poziomie z naszej rozmowy na pv, ale bez obrazy ty jesteś po prostu ,,słaby” Pierw żelowy testosteron, bo boisz się igły, gdzie ja z pewnych powodów zdrowotnych już musiałem robić sobie w wieku 14 lat samemu iniekcje domięśniowe. Potem pytasz o OXE NA RECEPTĘ XD bo się boisz wziąć normlanie od pluga + to jest
  • Odpowiedz
@Lobotomy_Enthusiast: ciągle wracają do mnie emocje z przeszłości, czuję nostalgię, mam flashbacki z dzieciństwa, widzę korytarz w którym biegałem jak chodziłem do podstawówki, śni mi sie to po nocach, tak jakby byłym miał jakieś nieprzetworzone emocje, w moich snach często panuje taki mroczny klimat i zawsze jest tam taka szara i ponura pogoda, mam wrażenie że odzwierciedla ona klimat który panuje w moim życiu. czuję tą wolność którą czułem wtedy
  • Odpowiedz