Aktywne Wpisy

ovsky +181
O co chodzi z tymi pedalarzami w Piasecznie? Obok ścieżka rowerowa na całej długości o szerokości 2m + chodnik 1,5m + kolejny chodnik 2m po drugiej stronie jezdni. W pewnym momencie naliczyłem 5 na raz. Oczywiście poziom s----------a mentalnego rośnie wraz z doborem coraz to profesjonalniejszego "gearu" padalarskiego. Normalny chłop na rowerku może jechać ścieżką od Putkiewicza ale pedalarz to inny stan skupienia. Na światłach już na Jana Pawła mówię chłopowi, że
źródło: photo_2024-09-29_15-10-52
Pobierz
Traczex +202
Dotrwałem do ssz. Panie bucku daj mi siłę. 230k tak mniej więcej. Spora część samemu. #budujzwykopem #chwalesie
źródło: temp_file3195960490737242815
Pobierz

I to w ogóle c--j a nie lajtowy środek, lipidy r---------i
Komentarz usunięty przez autora
Albo walisz igłę albo wcierasz jakieś żele, wkręcasz sobie farmazony i wymyślasz że oxa to jakiś super użyteczny dla cb środek bo kiedyś na sfd pisali że jest dla bab
Przekaz do ciebie @JesteMlodyGzGdyni: myślałem, że emocjonalnie jesteśmy na podobnym poziomie z naszej rozmowy na pv, ale bez obrazy ty jesteś po prostu ,,słaby” Pierw żelowy testosteron, bo boisz się igły, gdzie ja z pewnych powodów zdrowotnych już musiałem robić sobie w wieku 14 lat samemu iniekcje domięśniowe. Potem pytasz o OXE NA RECEPTĘ XD bo się boisz wziąć normlanie od pluga + to jest
Oxa jest dla kobiet nie dlatego że jest jakoś w c--j lajtowa dla zdrowia tylko dlatego że słabo zmienia je w faceta
Dla chłopa nie ma to żadnego znaczenia, na pewno nie jest to najbardziej łagodny środek który w dodatku nie daje nie wiadomo jak wiele
kto to plug?
owszem boje sie igieł ale dla cyklu jestem w stanie sie przełamać poza tym sam bym strzałów nie robił tylko mój trener ewentualnie pielęgniarka w mojej przychodni rodziennej
-Siostro 350mg enana e5d
Jesteś pipą i to nie dla cb