Główne zmiany dotyczą modułów pobierania, od teraz pobieranie zwykle jest zastąpione przez pobieranie, które jest obecnie bardzo szybkie i działa wielowątkowo. Stare pobieranie turbo to teraz pobieranie asynchroniczne i jest ono obecnie wolniejsze od nowego rozwiązania.
@RZM_4: okno podczas zwykłego pobierania dalej jest otwierane? jak szybko obecnie pobiera księgi? sory, że pytam ale nie mam możliwości obecnie przetestować nową wersję :/
@czarodziejkazksiezyca okno nadal się otwiera, od razu minimalizuje, okna wykonują operacje jednocześnie przy locku zapisu, czyli tylko zapis się kolejkuje, a reszta operacji wykonuje się jednoczenie, powoduje to, że okno które ma jakiś błąd nie blokuje innych okien i idą one dalej, a po 60 sekundach nieaktywne okno próbuje pobrać księgę ponownie i tak do 3 podejść. Jeżeli nie pojawiły się nowe nieznane błędy to szybkość, przy użyciu dużej ilości wątków
@scott989 nie znam sposobu sprawdzenia ile jest wykorzystanych numerów, po za spróbowaniem ich pobrania. Niestety księgi nie mają wykorzystanych numerów po kolei i są przerwy wynikające z zamkniętych ksiąg, numerów zarezerwowanych pod podział itp.
@recc to niezły boost prędkości, nowy tryb wymaga kilku poprawek, między innymi muszę zaimplementować pause I stop tak jak w starym trybie, ale cieszy mnie że to zaczyna to działać lepiej
Jezioro Como, jedno z najdroższych miejsc we Włoszech. No ale polski pszeciembiorca musi walnąć 25zl za filiżankę kawy XDD tak wiem koszty i w ogóle wszystko drogie, mam to w dupie #polska #podroze
Link do nowej wersji:
https://github.com/Rzezimioszek/eKW-pobieracz/releases
Główne zmiany dotyczą modułów pobierania, od teraz pobieranie zwykle jest zastąpione przez pobieranie, które jest obecnie bardzo szybkie i działa wielowątkowo. Stare pobieranie turbo to teraz pobieranie asynchroniczne i jest ono obecnie wolniejsze od nowego rozwiązania.
#ekwpobieraczek
#ksiegiwieczyste #python #selenium #geodezja #nieruchomosci
źródło: temp_file2037513775665695778
Pobierzźródło: HousSX
Pobierz-stary tryb: 24 minuty
-nowy tryb: 6 minut