Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: brzmisz jak bohater tego serialu "Reniferek". Mimo wszystko, spróbuj zgłosić to na policję. Poinformować o tym rodzinę, znajomych. Bo ona może wykorzystać ich niewiedzę i poznać twoje wrażliwsze dane.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-optymista-98: Tylko zagadałeś? Czy również wymieniłeś się kontaktami i pisałeś z nią na boku mając żonę? Czy w wiadomościach które jej na początku wysłałeś było coś, czego możesz się wstydzić? Bez względu na to jak ona to zinterpretowała, jeśli laska Cię stalkuje i czujesz się zagrożony, powinieneś zgłosić to na policję pokazując te dziwne przeróbki i całą historię korespondencji. Jak to jest świeża sprawa to niech zabezpieczą też monitoring.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
nieustraszony-kronikarz-5: @tr488u3984fkmv @moll @kasiknocheinmal
będzie grana policja, wczoraj dostałem 51 wiadomości, dziś 44 ale dzień sie jeszcze nie skończył.

@rozważny-optymista-98
zacznijmy od tego że CAŁEJ tej sytuacji się bardzo wstydze, nigdy nie przeżyłem czegoś podobnego w swoim zyciu.
Czy wysyłałem wiadomości których się wstydze? Nie, ja jej wysłałem może 3 wiadomości, dwie zdawkowe na początku i prośbe o zaprzestanie kontaktu niedawno. Nigdy nie ukrywałem że mam żone. Owszem, zdejmuje obrączkę
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @NieBendePrasowac: odnośnie danych to jest dla mnie duże zmartwienie i zagwozdka. Przedstawiłem się raczej samym imieniem, nazwisko jeszcze mogła podpatrzeć przy okazji otwierania portfela ale jakim cudem dowiedziała się gdzie pracuje to nie mam pojęcia.
Przez wrzucenie mojego imienia i nazwiska do Google nie jest to mozliwe

• Odpowiedz