Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak być miłym jak wszyscy się źle traktują, obgadują, itp. zróbcie sobie rachunek sumienia. Ile z waszych znajomych, bliskich wam osób jest dla was w porządku. Mi na przestrzeni lat wyszły dwie osoby... Ludzie są okropni, byle skorzystać na innych, jak jesteś dobry dla kogoś to kończysz jako frajer. Inwestujesz swój czas, uczucia, uwagę, cierpliwość dla drugiej osoby, a na końcu i tak jesteś sam jak palec. Byłem molestowany w dzieciństwie, pochodzę z rodziny gdzie ojciec-pijak zdradzał matkę przez dekady, sam byłem zdradzony przez dwie dziewczyny. Nie potrafię dłużej być dobry dla ludzi.
#zalesie #gorzkiezale

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja zaczęłam mieć masę przyjaciół kilka lat temu. Zawsze byłam sama i przejeżdżałam się na ludziach i wszystko się zmieniło stosunkowo niedawno. Ostatnio miałam ciężki okres i każdy z moich bliskich sprostał i wsparł mnie w tym okresie. Chce powiedzieć żeby się nie poddawać, są ludzie warci relacji ale może jeszcze nie jest pora żeby ich spotkać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ElenaRain tiaaa, kiedys w to wierzylem. Aktualnie to z nikim nie rozmawiam... Nawet nie ma punktu zaczepienia. Nie wiem, probowalem grupowych zajec ale z nikim kontaktu nie nawiazalem ze wzgledu na olewanie mnie na przyklad, trzeba sie szanowac.

@miauczar ja to przeciwienstwo nice guya aktualnie.

• Odpowiedz
U mnie ludzie się wzięli głównie z takich zajęć i z pracy, ale myślę że dziewczynom jest generalnie trochę łatwiej w takiej sytuacji nawiązać znajomości
  • Odpowiedz