Aktywne Wpisy

MonazoPL +166
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga

@Darth_Gohan: szczerze, mam to w dupie. szabrownictwo i generalni bycie zlym czlowiekiem w sytuacjach takie jak ta trzeba wypalać żelazem
W kodeksie karnym jest pojęcie szczególnych okoliczności, które dotyczą między innymi stanu klęski żywiołowej. Poza tym jest też tryb przyspieszony, który może być stosowany właśnie ze względu na okoliczności. W przestępstwach popełnionych w szczególnych okolicznościach można też stosować surowsze kary.
A poza tym w Polsce wszystko można. Mojej ciotce sąsiadka wytoczyła sprawę w sądzie. O tym, że ją ktoś pozwał dowiedziała się w piśmie, w którym
@Darth_Gohan: jest możliwy, ale oczywiście nie zamyka ścieżki odwołań.
Ukradł wódę. Typowe dla j------o zwierzęcia.
https://www.rp.pl/prawo-karne/art41163691-wiezienie-na-6-miesiecy-za-szabrownictwo-na-terenach-powodziowych-zapadl-pierwszy-wyrok
@misioepisio12: nie mam na myśli wypadków, ale sytuację gdy jakiś patus ma zabrane prawo jazdy a jest złapany na prowadzeniu bez uprawnień. Wówczas kierowany jest wniosek do sądu a patusa się wypuszcza.
@ArnoldZboczek: To nie problem z prawem tylko jego egzekwowaniem i pobłażliwością sądów dla patusów. Narzędzia są - grzywnę można w----ć do 30tys. A jak ktoś dostał zakaz i go złamał, to i może pierdzieć - tylko sędzia musi mieć
Bez żadnych adwokatów, którzy zaczną p-------ć o niepoczytalności, że to dobry chłopak był etc.
@marcaj: praktycznie z reguły od wyroku sądu pierwszej instancji możemy się odwołać do wyższej. 8 miesięcy to i tak nie jest bardzo dużo, mogliby mu normalnie przyklepać więcej