@szynall: na początku powodzi pod jakimś klipem z tvn24 widziałem komentarze, że powódź to ustawka Tuska w celu wysiedlenia i sprowadzenia Niemców. Zaraz będą pisać, że szury znowu miały rację XD
@szynall: donald tusk wprowadza niemieckie wojsko na teren rp xddd To już jest trolowanie pisowskich szczujni żeby przechędożyć tą propagandę już nawet tym ugotowanym na twardo :D DONALD TOP
@szynall: Takiego dowcipu się nie spodziewałem po Donaldzie, a co do Niemców, to naprawdę doceniam tą pomoc, podobnie jak Litwinów i Czechów. Czekam na wsparcie ze Szwecji, Grecji, Turcji i z Hiszpani. Tam pomagaliśmy, więc liczę, że i teraz nam pomogą.
Czy patusy z TV Republika wykorzystali już tę wypowiedź na potrzeby swojej propagandy? Był już pasek "Donald Tusk oswaja Polaków z widokiem niemieckich żołnierzy na polskich ulicach"?
Nie no k---a to jebnie To musi jebnac Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu Ja p------e Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy #gielda #zloto
źródło: image (6)
PobierzMam nadzieję, że tym razem nie przypłyną okrętem ;P
@zarowka12: "Hans, obczaj ten wał z piasku. Strategiczny. Tak Polacken będą budować barykady w razie wojny."
@zarowka12: Dokładnie, Niemcy przysyłają szpiegów w mundurach zamiast po prostu wysłać kogoś w cywilu albo polatać sobie dronem XD
Czekam na wsparcie ze Szwecji, Grecji, Turcji i z Hiszpani. Tam pomagaliśmy, więc liczę, że i teraz nam pomogą.
źródło: IMG_20240921_093611_766
Pobierz