Wpis z mikrobloga

Nie no k---a to jebnie
To musi jebnac
Nic nie robi k---a 7% 45 minut po północy bez powodu
Ja p------e
Ja obstawiałem 6k może do końca marca, a zaraz to my do końca stycznia to zrobimy
#gielda #zloto
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja p------e o tym nie pomyślałem xd

@Movet: i tak miało to jakiś sens, to obecnie jest godzina w której zmienność jest niska, między sesjami USA-Azja
  • Odpowiedz
Nie no k---a to jebnie

To musi jebnac

@Movet: A na ile wyceniasz swoją polisę ubezpieczeniową? Widać niektórzy wyceniają na 5000 dolarów/uncja. Znajdą się tacy co będą i kupować po 7000-8000 jeśli będzie trzeba.

Podczas II wojny światowej dwie uncje złota były aktywem o niezwykle wysokiej wartości, często umożliwiającym przetrwanie lub ucieczkę. Złoto funkcjonowało jako uniwersalna, bezpieczna waluta, za którą płacono za podstawowe produkty, a nawet nieruchomości w okupowanej Europie. 2 uncje
  • Odpowiedz
2 uncje złota w warunkach wojennych mogły stanowić równowartość towarów deficytowych, a w czasach hiperinflacji (np. po I wojnie, analogia do skutków wojen) – nawet małej kamienicy.

@tubkas12: jak tak dalej będzie z---------ć to za 2 uncje kupisz kawalerkę w warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Skillez_: jak ktoś przed wybuchem wojny na Ukrainie wpakował równowartość clio to teraz ma wypasione porsche.
jak wybuchnie w Iranie to będzie dom, jak ruszy w Polsce to dojdzie basen.
  • Odpowiedz