Aktywne Wpisy

uwcia +15
#rozdajo konkurs dla nocnych ludzi - wygrywa 1 osoba wylosowana przez bota
- zostaw plusa i napisz byle jaki komentarz
do wygrania 50zl voucher allegro albo jaki tam chcesz voucher do 50zl to ci kupie obojetne. rozlosowanie 02:45
- zostaw plusa i napisz byle jaki komentarz
do wygrania 50zl voucher allegro albo jaki tam chcesz voucher do 50zl to ci kupie obojetne. rozlosowanie 02:45
Elnath 0
Jak zachować się dojrzałe po kłótni z kobietą?
Padło dużo złych słów, nie personalnych, ale niepotrzebnych. Były też łzy. Napisałem rano że biorę winę za swoją część, i żałuję. Nie naciskam, jestem obok i czekam aż będzie gotowa na rozmowę, wydaje mi się to dojrzałe podejściem dając czas. Dała serduszko, i nie odpisała cały dzień.
Nie wiem co należy dojrzałe w takiej sytuacji zrobić. Żałuję bo zawiodłem też siebie brakiem kontroli emocji.
Padło dużo złych słów, nie personalnych, ale niepotrzebnych. Były też łzy. Napisałem rano że biorę winę za swoją część, i żałuję. Nie naciskam, jestem obok i czekam aż będzie gotowa na rozmowę, wydaje mi się to dojrzałe podejściem dając czas. Dała serduszko, i nie odpisała cały dzień.
Nie wiem co należy dojrzałe w takiej sytuacji zrobić. Żałuję bo zawiodłem też siebie brakiem kontroli emocji.

https://www.threads.net/@roterka_/post/DADwVvUI8nP
#tinder #zwiazki #badoo #logikarozowychpaskow #tfwnogf
@git_commit: Jak trzeba płacić to wymaga tego kultura. No chyba, że trzeba komuś zasugerować nie bycie facetem. Wtedy to można, bo tu kultura nie obowiązuje. Bo jak wiemy miarę faceta wyznacza to, i głównie to, czy buli za obca laske z neta.
Czemu nowoczesna kobieta wymaga