Wpis z mikrobloga

• 73
@giorgioborgio: to powinno być karane takie oszustwa - Arni przez rok wychowywał bękarta, zżył się z nim a potem się dowiedział, że to nie jego i co dalej? Kochał dzieciaka i nagle odejdzie? Aż depresji podobno dostał, jeszcze się k---a z niego cała Polska nabijała a nic złego nie zrobił tylko został oszukany
  • Odpowiedz
@adam-pajac: ja cierpiedole co Wy macie z tymi aktorami?! Toż to ŻADEN autorytet moralny, ot zwykły człowiek którego zawodem jest praca na ekranie, a ludzie na całym świecie dali by sobie nasrać do mordy, bo Pan aktor jest sławny. Macie w ogóle RiGCz?
  • Odpowiedz
@Czapkapapka: nikt nie twierdzi że to autorytet moralny, ale aktor jest z założenia popularny, w miarę przystojny, ma więcej kasy niż przeciętny Kowalski
Jeśli aktora jakaś juleczka puszcza bokiem to co dopiero innych?
  • Odpowiedz
wiesz, że polski ma zamiar robić to samo?

@WhiskeyIHaze: nie wiem, natomiast serio, chętnie się dowiem w jaki sposób sąd mógłby kogoś za to skazać. Tak jak by miał skazać za palenie zioła w Holandii albo nie wiem, łażenie z bronią (legalnie) w USA?
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: nie weim, może nie za samo granie tylko za nieodprowadzenie podatku? w końcu to jest dochód za granicą. jak taki ktoś ma rezydencję podatkową w Polsce to może być to komplikacja rzeczywiscie.
  • Odpowiedz
@giorgioborgio:
Komusze prawo mają.
Nawet gorzej bo w komunistycznych Chinach nie upadlają tak mężczyzn którzy czują że kobieta ich zdradziła.

W państwie środka masz prawo do testów na ojcostwo. A jak okaże się że kobieta cię zdradziła to masz wyjebongo na kaszojada.
Ba możesz wywalczyć odszkodowanie za
  • Odpowiedz