@WOWMichal potwierdzam, jak chciałem zarejestrować auto w Warszawie, to żądali gruzińskiego paszportu - nie pomogły tłumaczenia że jestem warszawiakiem z dziada pradziada
@Kearnage: Patrol obywatelski mógłby się tam pojawić ale podejrzewam, że Sebastiany z tej formacji już działają zabierając rzeczy które mogłyby być skradzione. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Kearnage: a z ruskich się smiejemy, że pierwsi okradają swoich hahaha. Macie właśnie w pigułce jakby się naród zachował w momencie poważniejszego kryzysu.
@Kearnage dla moich bliskich każda rejestracja zaczynająca się na W to Warszawa, nie ważne czy Ciechanów czy Radom czy Siedlce - w jak Warszawa. Dodajmy do tego brak konieczności zmiany tablic a leasingi zazwyczaj są w stolicy
@Kearnage: Ale jak to? Wykopowe przygłupy jeszcze przedwczoraj wyzywały tych ludzi od debili, że zostają w domach, zamiast grzecznie zostawić dobytek na pastwę złodziejskich k*rew. Przeciętny wykopowy matoł znów zmieszał ludzi z błotem, na podstawie swojego zero jedynkowego postrzegania świata?
Wykop to se faktycznie teraz tak wygląda, że zostały 4 osoby na krzyż, gadają o niczym i raz na jakiś czas ktoś przechodząc po osiedlu zbije pionę i idzie dalej
-no wiadomo
XD
@WOWMichal potwierdzam, jak chciałem zarejestrować auto w Warszawie, to żądali gruzińskiego paszportu - nie pomogły tłumaczenia że jestem warszawiakiem z dziada pradziada