Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim wiem że to pewnie zarzutka ale jeśli nie to jesteś pusty jak murzyński beben
Ja np uważam że 1000 razy lepiej być z gruba osoba ale z taką z którą idzie się dogadać i mieć wspólne cele niż być z kimś tylko dla jego wierzchniej pokrywy która i tak spaskudnieje z wiekiem i się meczyc ze z------m roszczeniowym charakterem
Gruba babe można odchudzić , z-------o charakteru nie tak łatwo się
  • Odpowiedz
a np uważam że 1000 razy lepiej być z gruba osoba ale z taką z którą idzie się dogadać i mieć wspólne cele niż być z kimś tylko dla jego wierzchniej pokrywy która i tak spaskudnieje z wiekiem i się meczyc ze z------m roszczeniowym charakterem

@Linnior88: bo sama jesteś gruba i nieciekawa z charakteru ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@onepnch

@Linnior88 Ale jakie cele można mieć z grubasem, chyba celować do najbliższego makdonalda

Tak samo jakie cele można mieć z instagramerka, robić na 2 etaty bo sama jest bezużyteczna i się nie utrzyma , popatrz sobie ma baby które coś w życiu osiągnęły , żadna nie ma ust jak wentyl od jelcza ani nie ma czasu na strojenie się
  • Odpowiedz
@Maxior99

@mirko_anonim: @Linnior88 mi by nawry przy grubej nie stanął

Tym lepiej dla niej , przynajmniej gruba będzie miała normalnego faceta który nie jest powierzchowny
Z tego co widzę to grubasy baby mają najlepszych facetow bo oni nie patrzyli na wygląd
Tak samo ja będąc chyba bylam ze spasionym kolesiem i było git
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Linnior88 to nie bait i nie mierz innych swoją miarą. Każda z tych osób ma wyższe wykształcenie i dobrze zarabia. Wcześniejsze rozstania nie były przez kwestie wyglądu.

Co do odchudzania, to nic nie dawało, bo nawet mimo pomocy miały to gdzieś

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zawsze uważałem, że to najlepsza droga do wyjścia z przegrywu, bez względu na wiek. Zacząć od tego co jest pod ręką, a potem celować wyżej. Natomiast kolesie, którzy do 30 roku nie trzymali za rękę fantazjują o tym, że poznają nagle swoją szarą myszkę i wszystko ogarną w jeden dzień, a prawda jest taka, że pewnie nie będą nawet umieli założyć gumy. Cieszę się, że Ci się udało i gratulacje.
  • Odpowiedz
@janburner nie każdy ma problemu z podstawowymi czynnościami zyciowymi jak ty
Poprostu ty tylko udowadniasz że ogarniasz życie wolniej niż przeciętny człowiek mówiąc że związki trzeba koniecznie trenowac
  • Odpowiedz