Aktywne Wpisy

G06DbT +56
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +51
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Czy jak facet podchodzi do Was na ulicy, rzuca komplement, rozmawiacie i potem wymieniacie się IG, to taki facet zawsze chce czegoś romantycznego czy po prostu szuka znajomych? Podszedł, pogadał, fajny był ale nie pisze. Tylko pozostaje wchodzenie sobie na relacje. Nie rozumiem tych relacji.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
Nie mam nawet FB, brzydzę się dzisiejszymi social mediami, ale ja starej daty jestem, bo przekraczam 30 jeszcze w tym roku.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Może jeszcze napisze. Ja mam z zasady mega dużo zajęć i czasami zapominam. Odezwę się 2 tyg po poznaniu. I w sumie laski mają to w większości w dupie - w sensie - nie tracą zainteresowania, cieszą się, że wreszcie napisałem. A samej też możesz
To nie pisz i wał konia nadal. To tak jakbym szukał roboty i nie wysłał CV bo pewnie z 20 chętnych na miejsce jest a ja nie będę się dodatkowo narzucał xd
@mirko_anonim: czy ty nie widzisz poziomu ograniczenia swoich założeń? Jak ci się może do głowy zmieścić, ze 4mld ludzi mogło by się ZAWSZE zachować