Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy jak facet podchodzi do Was na ulicy, rzuca komplement, rozmawiacie i potem wymieniacie się IG, to taki facet zawsze chce czegoś romantycznego czy po prostu szuka znajomych? Podszedł, pogadał, fajny był ale nie pisze. Tylko pozostaje wchodzenie sobie na relacje. Nie rozumiem tych relacji.

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 6
tolerancyjny-przyjaciel-34: tak jak kolega @avatarr pisze. Ja niejednokrotnie nie pisałem do laski bo wychodziłem z założenia że nie będę się narzucał, skoro podszedłem to już wykonałem krok no i pewnie ma tylu adoratorów że nie będę dodatkowo pisał - jeśli chce to niech ona napisze.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no tak, podchodzi na ulicy, rozmawia, mówi komplement i bierze instagrama, bo chce mieć przyjaciół. Proszę Cię, wiadomo o co chodzi w takiej sytuacji.

Może jeszcze napisze. Ja mam z zasady mega dużo zajęć i czasami zapominam. Odezwę się 2 tyg po poznaniu. I w sumie laski mają to w większości w dupie - w sensie - nie tracą zainteresowania, cieszą się, że wreszcie napisałem. A samej też możesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

pewnie ma tylu adoratorów że nie będę dodatkowo pisał - jeśli chce to niech ona napisze

To nie pisz i wał konia nadal. To tak jakbym szukał roboty i nie wysłał CV bo pewnie z 20 chętnych na miejsce jest a ja nie będę się dodatkowo narzucał xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zdyscyplinowany-poszukiwacz-38:

potem wymieniacie się IG, to taki facet zawsze chce

@mirko_anonim: czy ty nie widzisz poziomu ograniczenia swoich założeń? Jak ci się może do głowy zmieścić, ze 4mld ludzi mogło by się ZAWSZE zachować
  • Odpowiedz