@kamilxpompa ale wy jesteście odklejeni. Dziewczyna widzi co się dzieje za oknem. Przychodzi dziennikarz, próbujący pomóc, ale też wykonujący swoją pracę - za chwilę go tam nie będzie, ocenia sytuację z perspektywy chwili i obrazu, który widzi po raz pierwszy, co go szokuje. Ją ewidentnie przerasta sytuacja, jest przerażona, że może stracić być może dom, a na pewno dużo pieniędzy, jednoczenie mając świadomość, że wysoka rata kredytu sama się nie spłaci.
Jestem sąsiadką tych ludzi. Facet, który tam mieszka naprawia samochody, stąd pewnie furka. W domu mieszkają bo dom jest zadłużony, chłopak po trochę tam robi, ale no dom jest bardzo bardzo stary.
Niedawno mieli pożar komina.
To Audi może też być czyjeś, dlatego biegli je słychać, może było klienta.
A ta sąsiadka… XD ona mieszka trochę wyżej niż się woda leje ulicą, więc jej problem ✨nie dotyczy✨, to się nie interesuje wiadomościami.
Nie ma to jak elita internetu nabijająca się z kobiety, bo zamiast pakować się do busa bez namysłu i uciekać, chce jeszcze zabrać dzieci i męża. I zamiast oglądać telewizję, wynosi graty z piwnicy żeby ich nie zalało. ¯\(ツ)/¯
Przeczytałem komentarze i żadnego spermienia, żadnych spolych kopieli ani cimcirimcim. Panowie co z wami. No wiem ze ma męża ale nie ma hehe takiego wagonika co go nie można hehe odczepić
@abuk220: q7 co prawda nie jeździ, ale nie zmienia to faktu że to dorobek życia który trzeba pilnować z narażeniem życia
Niedawno mieli pożar komina.
To Audi może też być czyjeś, dlatego biegli je słychać, może było klienta.
A ta sąsiadka… XD ona mieszka trochę wyżej niż się woda leje ulicą, więc jej problem ✨nie dotyczy✨, to się nie interesuje wiadomościami.
@abuk220: Nie inwestowali w budynki, bo wiedzieli że to teren zalewowy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@abuk220:
Nie.