Wpis z mikrobloga

@kamilxpompa: dla mnie ta babka wygląda na zastraszoną, wystraszoną niewiedzącą co ma robić, mówi że nic nie ogląda w tv nie słucha wiadomości, musi męża zapytać XD może mężuś z oświeconych 'wyłącz tv włącz myślenie he he, wierzysz co telewizja mówi co ty debil, zostajemy' xD
  • Odpowiedz
  • 99
audi q7 na podwórku

@abuk220: bo kupujesz takie rozbite Q7 ze stanów za 20 koła, władek w szopie za 10 koła wyklepie blachy, nałoży szpachli, zasklepi dziury po odpalonych poduchach, usunie żarówki z kontrolek od niedziałających systemów, założy klocki hamulcowe firmy TOMEX za 15zł, umyje całość rozcieńczonym Ludwikiem, opłucze szlaufem i cyk, można się pokazać pod kościółkiem. Za remont elewacji i posprzątanie tego burdelu na podwórku to trzeba by dwa
  • Odpowiedz
@blablalbla:

dla mnie ta babka wygląda na zastraszoną, wystraszoną niewiedzącą co ma robić

No taka wystraszona, że sobie podryguje w wodzie i się śmieje z sąsiadami zamiast pakować siebie i dzieci.
  • Odpowiedz
@mindrape: No dla mnie wygląda na całkowicie zdezorientowaną i nerwową, nie bez przyczyny ze dwa razy wspomina że musi z mężem porozmawiać, nie oglądają wiadomości. Tak powinna olać mężusia spakować dzieci i spadać, ale wiadomo jak życie wygląda
  • Odpowiedz