Aktywne Wpisy
kiedys_mialem_tu_konto +1145
Cześć Mirki i Mirabelki, znowu potrzebuję waszej pomocy. Na początku 2022 roku dodałem wpis na mirko odnośnie problemów z deweloperem Soltra z legnicy.
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje
Bardzo mi wtedy pomogliście, sprawa nabrała dużego rozgłosu i nawet zainteresowały się nią media.
tldr:
- Deweloper dostaje

hirek_gawron +1411
Stop ŻABy czas
źródło: temp_file3971964104129637813
Pobierz

#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
źródło: image
Pobierzhttps://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/najwiecej-wypadkow-powoduja-kierowcy-volvo-skody-toyot-i-mazd-a-najmniej-citroena/bhx2ygw
źródło: temp_file1715717063335239711
Pobierz@jonzi: ale co to realnie zmieni? Można się w lepszym aucie 'zagapić' (jakkolwiek głupio to nie brzmi) na autostradzie i bujnąć w ładny dzień te 160-170 na pustej autostradzie nawet nie czując, ale nie da się nie zauważyć, że przekraczasz 200, a co dopiero dobijasz do 300, więc nikt tego nie robi przypadkiem i jak ktoś chce tak głupio latać to i
U mnie na osiedlach nocne "wyścigi" to normalka. Jeden debil nawet ostatnio r------ł auto (okazało się, że wypożyczone) i skasował przystanek. Rozwiązanie tego jest proste: policja, która po zgłoszeniu przyjeżdża i patroluje okolice, raz drugi trzeci aż wylapia kogo trzeba. Sek w tym, że można zgłaszać ale nikt nie przyjeżdża albo przyjeżdża po wielu godzinach kiedy, niespodzianka,
@Argonzz: luźniejsze :D
luźniejsze to znaczy, że można pojechać 70 w mieście i policja przymknie oko, a nie 300 km/h, nawet na dwupasmówce :D
Nie musze, ale jak jest pusta droga i sprawi mi to frajde, to czemu nie sprobowac.
W ogole to strasznie glupie porownanie, mowimy o jezdzie na drodze ekspresowej, a nie przez deptak w centrum miasta
@piip5: zależy na kogo trafisz (pisanie) pewnie nie łączą się przez vpna itp itd. więc jest szansa. Kwestia czy zagrałeś całe rolki czy jak to się nazywa