Oni teraz pewnie gdzieś stoją na wylotówce i na czterdziestce łapią ruch co jadą 55 km/h... Powinni po takim incydencie sprawdzić monitoring miejski, mają miejsce, mają godzinę, złapali by ich rejestrację na następnym skrzyżowaniu ale mają to w dupie bo jak nie złapiesz na gorącym uczynku to możesz powiedzieć, że nie wiesz kto kierował i tyle koniec śledztwa.
@120_Dni_Sodomy w mojej ocenie, cymbał złapany na czymś takim (to znaczy: łamanie przepisów i chwalenie się tym w internecie) powinien mieć złomowane auto. Nieważne, do kogo ono należało w momencie popełniania wykroczenia.
@piip5: jak ciebie nagrają z innego pojazdu mierząc prędkość swojego - sąd wyda wyrok skazujący nawet nakazowo .Dostarczysz taki dowód - nic się nie dzieje. Czego nie rozumiesz?
@Euphor a czyli jest to impreza zorganizowana i na tej ulicy która widać na zdjęciach jest. Ruch wstrzymany na czas imprezy? No dobra to pora się rozejść xd Nie no proszę Cię, po pierwsze wpis jest o jeździe 300 po ekspresówce. Po drugie chodzi ogólnie o stwarzanie niebezpieczeństwa na publicznych drogach w tym tych ćwiartek o których Ty mówisz - robią je normalbie na drodze. Wrzucane zdjęcia w komentarzach. Jeden uczestnik
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
źródło: image
PobierzOni teraz pewnie gdzieś stoją na wylotówce i na czterdziestce łapią ruch co jadą 55 km/h... Powinni po takim incydencie sprawdzić monitoring miejski, mają miejsce, mają godzinę, złapali by ich rejestrację na następnym skrzyżowaniu ale mają to w dupie bo jak nie złapiesz na gorącym uczynku to możesz powiedzieć, że nie wiesz kto kierował i tyle koniec śledztwa.
@piip5: można, ale nic to nie da
Przecież oni praktycznie co tydzień ganiają się z policją i co niby ta policja ma zrobić? Siła woli ich zatrzymać?
Nie no proszę Cię, po pierwsze wpis jest o jeździe 300 po ekspresówce. Po drugie chodzi ogólnie o stwarzanie niebezpieczeństwa na publicznych drogach w tym tych ćwiartek o których Ty mówisz - robią je normalbie na drodze. Wrzucane zdjęcia w komentarzach. Jeden uczestnik
Nikomu tam nie przeszkadzają więc niech się bawią