Wpis z mikrobloga

@piip5: Gościu, fakty są takie że nie masz o niczym pojęcia. Działasz w prymitywnie emocjonalny sposób i szukasz problemu tam gdzie go nie ma, bo tak ci się wydaje.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wygryw_z_wyboru

@piip5 codziennie dziesiątki jak nie setki aut jeździ tak po obwodnicach Warszawy i jakoś nie słychać by co tydzień ktoś ginął od takich prędkości.

Większym zagrożeniem są miernoty drogowe które nie wiedzą co to lusterka a ich ulubiony pas że wszystkich trzech to ten skrajnie lewy.

@cwlmod odnosiłem się do tej wypowiedzi która podobnie anegdotycznie podchodzi do sprawy ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cwlmod jak to nie ma problemu? Upalanie złomów w nocy w mieście i pędzenie 300km/h to nie ma problemu? Dorosnij chłopaku
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cwlmod gdzie tak pisze? Wygląda jak ktoś kto brał udział w wydarzeniu xd. A nawet jeżeli nie to co to zmienia? Pokazuje to tylko jakich ludzi zrzesza ten cały przegrywa Najt rejsing
  • Odpowiedz
odnosiłem się do tej wypowiedzi która podobnie anegdotycznie podchodzi do sprawy ;)

@piip5: ok, ale wciąż popełniasz ten sam błąd, bo odrzucasz argumenty, które ci nie pasują.

jak to nie ma problemu? Upalanie złomów w nocy w mieście i pędzenie 300km/h to nie ma problemu? Dorosnij chłopaku

Nie ma problemu. Dorośnij i przestać się bać jak
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cwlmod to Ty naucz się mieć hobby bez stwarzania zagrożenia i przeszkadzania innym. Kończę temat bo widać że mam doczynienia z kimś na poziomie mentalnym gimnazjum. Pozdrawiam, mam nadzieję że kiedyś przejrzysz na oczy.
  • Odpowiedz
to Ty naucz się mieć hobby bez stwarzania zagrożenia i przeszkadzania innym.

@piip5: Mam dokładnie takie hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kończę temat bo widać że mam doczynienia z kimś na poziomie mentalnym gimnazjum. Pozdrawiam, mam nadzieję że kiedyś przejrzysz na oczy.

Kończysz bo zderzyłeś się z betonową ścianą moich argumentów i doskonale wiesz, że jesteś prostym człowiekiem, który nigdy nie zmieni zdanie i to bez
  • Odpowiedz
@Pieskor: Gratuluję tak niskiej inteligencji, że wrzucając zdjęcie do mojego posta ty dalej nie zajarzyłeś o co chodzi i że właśnie kolejny raz wyszedłeś na błazna xD

Tak tak, jestem inteligentniejszym człowiekiem od ciebie i posiadam wielokrotnie większego skilla kierowania autem niż ty kiedykolwiek będziesz miał. Ja tylko stwierdzam fakty, bo to co wrzuciłeś wyżej to jak naklejenie sobie kartki ze słowem "kretyn" na czoło i mówienie, że ta kartka
  • Odpowiedz
nic nie zostało wyprostowane.

@piip5: Oczywiście. Ty masz racje xD

btw - wypadek z wczoraj na trasie łazienkowskiej to twój kolega?

Ty byłeś kierowcą alkoholiku? xD
  • Odpowiedz
@njay: absuredem jest Twoje twierdzenie że jazda powyżej 200 km/h jest zagrożeniem. Zagrożeniem jest jazda samochodem który fabrycznie nie osiąga takich prędkości - ma zmodyfikowany tylko silnik, nie ma odpowidnich hamulcy, ma opony z za niskim indeksem. W PL spokojnie można znieść ograniczenia prędkości na drogach A i S, dodać tylko jedno że nie szybciej niż 50 km/h w stosunku do innych. Niemal wszystkie autostrady i ekspresówki pozwalają na ciągłą
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@32cm nie szybciej niż 50km/h w stosunku do innych xd ciekawe jak to wyegzekwujesz.
Co do sprawnego samochodu to Majtczak też miał samochód w teorii przystosowany do wysokich prędkości ;) pleciesz bzdury ogólnie. Póki co mamy limity jakie mamy i jazda 200km/h po jakiejkolwiek drodze w Polsce (poza torami) to grube nieporozumienie i ignorancja kierowcy
  • Odpowiedz
@piip5: mierząc prędkość pojazdów jadących prawym pasem, a następnie tego który wyprzedza? Co do Majtczaka - zwiększono moc + prawdopodobnie usunięto limiter prędkości, w chwili uderzenia przekraczał prędkość limitowaną ogranicznikiem. Co do ignirancji i nieporozumienia, niedalej jak u naszego zachodniego sąsiada nie ma limitów, może tam zaczniesz swoją tyrradę na temat prędkości?
  • Odpowiedz