Aktywne Wpisy

lronman +25
pogodny_mis65 +10
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#warszawa #patologia #warsawnightracing #majtczak #majtczakmorderca #samochody #szybkoalebezpiecznie
źródło: image
Pobierz@cwlmod odnosiłem się do tej wypowiedzi która podobnie anegdotycznie podchodzi do sprawy ;)
@piip5: ok, ale wciąż popełniasz ten sam błąd, bo odrzucasz argumenty, które ci nie pasują.
Nie ma problemu. Dorośnij i przestać się bać jak
źródło: image
Pobierz@piip5: Mam dokładnie takie hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kończysz bo zderzyłeś się z betonową ścianą moich argumentów i doskonale wiesz, że jesteś prostym człowiekiem, który nigdy nie zmieni zdanie i to bez
Tak tak, jestem inteligentniejszym człowiekiem od ciebie i posiadam wielokrotnie większego skilla kierowania autem niż ty kiedykolwiek będziesz miał. Ja tylko stwierdzam fakty, bo to co wrzuciłeś wyżej to jak naklejenie sobie kartki ze słowem "kretyn" na czoło i mówienie, że ta kartka
https://x.com/rzep8/status/1835263289611174129
@piip5: Oczywiście. Ty masz racje xD
Ty byłeś kierowcą alkoholiku? xD
Typowe reakcja miernoty drogowej jaką jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do sprawnego samochodu to Majtczak też miał samochód w teorii przystosowany do wysokich prędkości ;) pleciesz bzdury ogólnie. Póki co mamy limity jakie mamy i jazda 200km/h po jakiejkolwiek drodze w Polsce (poza torami) to grube nieporozumienie i ignorancja kierowcy