Wpis z mikrobloga

@piip5 impreza jest zorganizowana, a poszła zapowiedz o w pełni legalnym ściganiu niedługo. Na razie jest partyzantka, ale w miejscach odludnych. Ta rozbita honda to nawet nie wiadomo co i gdzie. A te 300 po obwodnicy w nocy to sredni pomysl, jednak mniej niebezpieczne niż „selekcje” z poprzednich lat.
  • Odpowiedz
że nie powinno się dopuszczać fabrycznie osiągania takich prędkości to Cię zjedzą "MOJA WOLNOŹDŹ LEWAGU".

@jonzi: po co edukować/karać, lepiej wprowadzić zamordyzm.
Zwykły Miron jak go raz na rok przyciśnie i będzie miał powód jechać szybciej, niż ograniczenie (pomimo wyjechania wcześniej sytuacje losowe go spowolnią podczas drogi, sraka go dociśnie lub będzie miał sytuacje zagrożenia zdrowia lub życia) i będzie mógł maksymalnie 140 km/h autostradą jechać, a banan pojedzie do
  • Odpowiedz
  • 0
@Kolarzino aha czyli jednak można z---------ć jak się ma "uzasadnienie", jak już wyżej wspomniałem, wykop decyduje które uzasadnienie jest dopuszczalne. Może majtczak miał srake, a teraz biedny musi siedzieć w Dubaju.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Euphor no właśnie, partyzantka w środku nocy. Halasni stwarzanie niebezpieczeństwa. Skąd zdziwienie że ludziom się to nie podoba?
  • Odpowiedz
oby podążyli drogą wyznaczoną przez św. Patryka, który zasługuje na pośmiertny medal

@yahoomlody: a za nim mamusia sie tak stesknila i ostatnio chciala wpasc w odwiedziny
  • Odpowiedz
aha czyli jednak można z---------ć jak się ma "uzasadnienie"

@jonzi: gdzie napisałem, że 300? Dla Ciebie jazda 150 oraz 300, to jedno i to samo, bo i jedno, i drugie jest przekroczeniem prędkości?
  • Odpowiedz
że co? XD nic nie zrozumiałem z twoich argumentów

@piip5: Sorry, odpisywałem prowadząc auto, autokorekta mi nie pomagała ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

powiedz to perettiemu

Co chcesz żeby mu powiedział gdy będę szczał na jego grób? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I co z tego, że na odludziu? Mało to już było tragedii spowodowanych tym, że ktoś kogoś potrącił lub wjechał w kogoś z impetem bo to ''odludzie było''?

@Cztero0404: Dokładnie tak - takich sytuacji jest ledwie garstka rocznie i nie stanowi to żadnego statystycznego znaczenia. Nie wiem czy twój mózg to ogarnie, bo prości ludzie kierują się tylko emocjami.
  • Odpowiedz
Mieszkam jakieś 1,5 kilometra od HomePark Targowek. Jak te coorvy motoryzacyjne się zbiorą w sobotę to nie idzie wysiedzieć przy otwartym oknie, pomimo odległości.

@grzemiak: 1.5 kilometra od spotu nie jesteś w stanie niczego usłyszeć, więc komu ty opowiadasz te bajki przegrywie życiowy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W następną sobotę znowu i będzie spot i specjalnie dla ciebie zrobię 20 strzałów z wydechu. Napiszę ci żebyś
  • Odpowiedz
Może jest szansa by z tym coś podziałać

@piip5: Ja też jestem za tym żeby coś z tym podziałać. Wejśc na przykład w ten wątek i zgłosić do policji takich typków jak ty, by odebrali wam uprawnienia. Przecież to widać od razu, że plujecie na szybkich kierowców, bo nei chcecie żeby interesować się waszą pijacką jazdą ;)
  • Odpowiedz
podałem dowód anegdotyczny tak jak i Ty, czyli że ja widzę dużo wypadków BMW xd i zazwyczaj są one dosyć poważne

@piip5: Akurat mirek podał ci twarde dane, a ty je olewasz, bo nie pasują do twojej głupiej tezy xD
  • Odpowiedz
te wszystki illegalnajty i warsaw street debil racing powinna sledzic policja i wylapywac downów

@Pieskor: Na szczęście elita woli łapać miernoty drogowe takiej jak ty, które jadą pod wpływem albo wyprzedzają na przejściach xD
  • Odpowiedz
Po drugie chodzi ogólnie o stwarzanie niebezpieczeństwa na publicznych drogach w tym tych ćwiartek o których Ty mówisz - robią je normalbie na drodze. Wrzucane zdjęcia w komentarzach. Jeden uczestnik nawet wrzucił zdjęcie jak rozbił auto

@piip5: W jaki sposób te ćwiartki są stwarzaniem zagrożenia na drodze? xD
  • Odpowiedz
randomowe zdjęcie w środku nocy a jednak przejeżdża tam jakiś bus, czyli nie tak pusto mimo że to środek nocy

@piip5: Jakbyś miał więcej inteligencji to może być doczytał, że zdjęcie dotyczy wypadku spowodowanego przez jakiegoś randoma, który wjechał w stojące na światłach auta. To nie był ani spot ani wyścig. Jedyne co twój móżdżek wyłapał to to, że stało się to komuś z WNR i ten ktoś podziekował za
  • Odpowiedz
A te 300 po obwodnicy w nocy to sredni pomysl, jednak mniej niebezpieczne niż „selekcje” z poprzednich lat.

@Euphor: Co mu będziesz tłumaczył. Przecież widać że typek niczego nie ogarnia i nie wie na jakiego błazna wychodzi. Gość nic nie wie, ale zamiast zapytać to już się zabrał za hejtowanie xD
  • Odpowiedz