✨️ Obserwuj #mirkoanonim Było kiedyś na wykopie znalezisko albo wpis o tym, że jakiś zachodni dyplomata, kilkaset lat temu odwiedził Polskę i zapisał w swoich dziennikach, że zdumiało go to, jak bardzo Polscy dyplomaci/politycy/szlachcie są przekupni. Nie potrafię tego odnaleźć a szukam już kilka tygodni. Słaby ze mnie szukacz najwidoczniej. Proszę wspomóżcie lekko upośledzonego kolegę i podajcie mi link do tegoż wpisu/znaleziska.
To nie jest wyznanie, ani wstydliwe pytanie, ale białek zablokował mi konto i nie chce odblokować. Nie mam już do niego siły. Więc uniżenie proszę o dopuszczenie mnie do głosu przez mikro anonimy.
Było kiedyś na wykopie znalezisko albo wpis o tym, że jakiś zachodni dyplomata, kilkaset lat temu odwiedził Polskę i zapisał w swoich dziennikach, że zdumiało go to, jak bardzo Polscy dyplomaci/politycy/szlachcie są przekupni.
Nie potrafię tego odnaleźć a szukam już kilka tygodni. Słaby ze mnie szukacz najwidoczniej.
Proszę wspomóżcie lekko upośledzonego kolegę i podajcie mi link do tegoż wpisu/znaleziska.
To nie jest wyznanie, ani wstydliwe pytanie, ale białek zablokował mi konto i nie chce odblokować. Nie mam już do niego siły. Więc uniżenie proszę o dopuszczenie mnie do głosu przez mikro anonimy.
#historia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim