Aktywne Wpisy

MLeko29 +548
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +29
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

Podczas pierwszego warsztatu, kiedy grupa zaczęła głębokie ćwiczenia oddechowe, Izabela zauważyła Sebcela. Jego umięśnione ciało i nienaganna linia włosów przyciągnęły jej uwagę, ale to, co ją naprawdę zaintrygowało, to jego skupienie i spokój, który emanował od niego, gdy medytował. Nieoczekiwanie Sebcel otworzył oczy i ich spojrzenia się spotkały. To była chwila, w której Izabela poczuła, że dzieje się coś więcej niż przypadkowe spotkanie.
Po warsztacie Sebcel podszedł do Izabeli. "Czuję, że oboje wierzymy w moc podświadomości. Może razem uda nam się odkryć, jak wykorzystać ją w pełni?" – zapytał z uśmiechem. Izabela, zaintrygowana jego charyzmą, zgodziła się.
Spędzali razem kolejne dni, praktykując oddechy i techniki wizualizacji. Na jednym z warsztatów dotyczących Potęgi podświadomości poproszono uczestników o wizualizację swoich marzeń. Izabela podzieliła się swoimi pragnieniami – chciała znaleźć w życiu prawdziwą równowagę między duszą a ciałem. Sebcel, z kolei, mówił o swoim marzeniu, by odnaleźć kogoś, kto pomoże mu zrozumieć głębię umysłu, tak jak on znał swoje ciało.
Wieczorami, przy zachodzącym słońcu, siedzieli razem nad brzegiem morza, medytując i rozmawiając o swoich doświadczeniach. Ich wspólne sesje stawały się coraz bardziej intymne, a każde spojrzenie budowało między nimi niewidzialną więź. Sebcel, który na początku zdawał się być skupiony głównie na fizycznym aspekcie życia, otworzył się przed Izabelą, odkrywając swoją wrażliwość i głębokie pragnienie duchowego rozwoju.
Ostatniego dnia wyjazdu, podczas finałowej medytacji, Izabela poczuła silne bicie serca. Kiedy otworzyła oczy, Sebcel patrzył na nią z uśmiechem. „Nasze marzenia mogą się spełnić szybciej, niż myśleliśmy,” powiedział cicho. W tamtym momencie oboje wiedzieli, że to, co zaczęło się jako duchowa podróż, przerodziło się w coś znacznie głębszego – miłość, która łączyła ich ciała, umysły i dusze.
#frajerzyzmlm #mlm #sebcel #izaadamczyk #heheszki #bekazmlm
@RelaniU: ponieważ jest to moc podświadomości