@SloncePeruu: głupio tak zorientować się po kilku latach że p--------o się czas nie ucząc nic przydatnego a do tego tonąc w długach gdy ktoś układa sobie życie na twoim garbie xD
@SloncePeruu: Ale po co? Dostałeś na twarz plaskacza, że ona w dupie ma Twoje opinie, to na siłę znowu próbujesz ją umoralniać.
W praktyce, tylko dolałeś betonu do oblężonej twierdzy, a ona jeszcze bardziej będzie trwała w przekonaniu, że robi dobrze, a zazdrośnicy chcą jej przeszkodzić z czystej zawiści.
@SloncePeruu: ktoś tutaj myślał że bohatersko wyciągnie niewiastę ze szponów sekty i może co będzie. Podpowiem Ci tylko, że lepiej poczekaj jak wpadnie w dlugi i zacznie szukać kasy, wtedy może będzie taniej za numerek xD
@slawek887: we wsześniejszym wpisie już pisałem, że znamy się długo, mamy kontakt i z czystej dobrocie serca i ludzkiej empatii chciałem pomóc. Jeśli widzę dobrych znajomych w potrzebie to z chęcią pomogę, albo chociaż podejmę próbę.
marketing sieciowy jest przyszłością i najlepiej opłacalnym zawodem
Dokładnie tak, Investview (do którego Igenius należy) czeka świetlaną przyszłość. Analitycy prognozują, że do 2030 Investview będzie miał kapitalizację rynkową równą Nvidii i zajmie pierwsze miejsce w S&P500. Obrazek niepowiązany.
@SloncePeruu: nie ma sensu. Mam w najbliższej rodzinie kogoś w mlm. Po pierwsze- oni są świetnie przygptowywani na odpieranie najpopularniejszych zarzutów. Po drugie- trudniej jest przyznać, że dałeś się oszukać niż dać się oszukać. Im dłużej ktoś w tym jest, tym trudniej przyznać się przed sobą i innymi jakim się było naiwnym. U mnie po prostu unikamy już tego tematu, bo to nie ma sensu. Ta osoba wie, co o
@SloncePeruu: niech zgadnę, liczysz na to, że jak jej pokażesz, że laska się myli i traci czas i pieniądze to w podzięce rzuci ci się na knagę? NIe tędy droga, prędzej byś osiągnął cel idąc w ten biznes i spamując jej że jest super ogarnięta i codziennie mega wiedze wyciągasz z tej platformy xD Jak ktoś z twoim znajomych wchodzi w MLM - to idealny znak, że śmieci się same
Oczywiście, dlatego napisałem "często", a nie większość czy coś. Na poparcie moich słów wystarczy odpalić hyperreal i poczytać jak wypowiadają się uzytkownicy roznych substancji. Zamiast "ehhehe ryje beret fajnie" są dyskusje o receptorach, enzymach, co powoduje że dana substancja działa tak a
W praktyce, tylko dolałeś betonu do oblężonej twierdzy, a ona jeszcze bardziej będzie trwała w przekonaniu, że robi dobrze, a zazdrośnicy chcą jej przeszkodzić z czystej zawiści.
Dokładnie tak, Investview (do którego Igenius należy) czeka świetlaną przyszłość. Analitycy prognozują, że do 2030 Investview będzie miał kapitalizację rynkową równą Nvidii i zajmie pierwsze miejsce w S&P500. Obrazek niepowiązany.
źródło: IMG_2741
PobierzChłopie, miejże trochę RIGCZu i szacunku dla samego siebie.
Ja nie twierdzę, że nie masz racji (bo masz), ale ta osoba jawnie na ciebie pluje i ma cię w nosie, w imię czego próbujesz jej jeszcze pomagać?
Jak ktoś z twoim znajomych wchodzi w MLM - to idealny znak, że śmieci się same
@SloncePeruu: Czasem najlepsze co możemy zrobić to pozwolić drugiemu człowiekowi uczyć się na własnych błędach :)
@Ofkors_pl: Nie chciałem pisać tego wprost (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Statystyka z czapy
@slawek887: do usług ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, dlatego napisałem "często", a nie większość czy coś. Na poparcie moich słów wystarczy odpalić hyperreal i poczytać jak wypowiadają się uzytkownicy roznych substancji. Zamiast "ehhehe ryje beret fajnie" są dyskusje o receptorach, enzymach, co powoduje że dana substancja działa tak a