Aktywne Wpisy

Defined +707
titus1 +157
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Z opisu programu wynika, że wątek imprezowy ma być poruszony.
https://obserwatorgospodarczy.pl/2020/07/27/kobiety-sa-zdecydowanym-beneficjentem-systemu-w-przeciwienstwie-do-mezczyzn/
@Bananek2: TAK
A potem czytasz ze mniej jest mężczyzn wykształconych. No tak, bo mężczyźni częściej ida do pracy zamiast na studia z europeistyki itd.
nie, bo maksimum długu mężczyzna osiąga w 22 roku życia, a kobieta w 25 roku życia. co z resztą potwierdza tezę że kobiety częściej chodzą na nieprzydatne studia a mężczyźni w tym czasie idą do pracy
przecież nie dostaję tego czego ja chce, tylko to co przygotowało państwo. na przykład przygotowane dla mnie miejsce na kierunku kosmetologia, europeistyka itd. a w wieku 22 lat zaczynam te niechciane prezenty spłacać. a kobieta w wieku 25 lat. kobiecie na dodatek dłużej zajmie ich spłacenie.
i tak, nie