Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
ale nie da się. rano, wieczór, we dnie, w nocy non stop p------ą o transformacji energetycznej, klimacie i elektromobilności. normalnie rzygać się chce od tego. toż to nadal jest propaganda, pomyślałem sobie, i to na niebywałą skalę.
no ale dzisiaj zrozumiałem dlaczego jest konieczna. trzeba urabiać społeczeństwo. a czemu? obczajcie fotkę: fajny samochód dostawczy, w sam raz na 15-minutowe miasto
#ekologia #klimat #bekazlewactwa
Ty ale wiesz że to właśnie do miejskiej dystrybucji. Chcesz tym międzynarodówkę robić? xD
Czy musi być spalinowy dla zasady, a jak ktoś chce sobie kupić inny to już ideologia?
Bo wcale nie robiłem xD
Bajki o robieniu 100 tys km rocznie miejską/podmiejską kurierką może odpowiadać ktoś jeżdżący tylko komunikacją miejską xD
Zrobisz kiedyś prawo jazdy to zrozumiesz
Pewnie jeszcze zimą ma większy bo niższe opory toczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież to jest podstawowy model, jak chcesz większy zasięg możesz taki mieć. Problem w tym że KAŻDA firma wybierająca akurat TGL nie ma takiej potrzeby (bo maut killer to już nie jest po zmianie przepisów). Biorąc pod uwagę miejską eksploatację taki zasięg jest jak najbardziej możliwy, skoro 40 ton zużywa w trasie 100-120 kWh.
Za
@Vetinari: Przeciez to nie wjedzie miedzy polowe bloków. Ten samochód na warunki Polskie jest praktycznie bezuzyteczny.
Juz pomijam, ze po takiej Warszawie to zasieg 200km to ci wystarczy na dojechanie z centrum dystrybucyjnego do centrum miasta i spowrotem. Zapomnij o odwiedzeniu 6 klientów.
Prawda?