Aktywne Wpisy
stanley___ +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Jak na 46 lat, wygląda bardzo dobrze.
co nie zrobi ze swoim wyglądem, to będzie że staro wygląda albo sztucznie
część ludzi w internecie nie jest przyzwyczajona do zmarszczek u kobiet
@Hambercios: nie zgodzę się, wygląda na zaniedbaną. Jakby nigdy w życiu nie użyła kremu do twarzy i wciąż się opalała. Moja mama palaczka ma 60 lat i ma podobną ilość zmarszczek
kremy, spfy mogą trochę pomóc, ale genów raczej nie pokonają
@lunaexoriens: Wybrała niekorzystne zdjęcia, prawdopodobnie celowo, by wywołać gównoburzę w odpowiedzi na nieunikniony komentarz o tym, że wygląda staro.
I to nie jest tak, że zdjęcia niekorzystne, albo cokolwiek innego. Obserwuje jej wysrywy internetowe od paru lat, w ciągu ostatnich trzech, czterech stała się turbo babcią, a już wcześniej nie było wcale ok.