Wpis z mikrobloga

@bulbulator90: spoko, ja od dekady jestem skrycie zauroczony w babie, z którą kilka razy powiedzieliśmy sobie cześć i którą po raz ostatni widziałem w lipcu 2019 roku, bo prawdopodobnie gdzieś wyjechała. Rozum i świadomość swojej żałosnej pozycji w hierarchii genetyczno-społecznej swoje, a instynkty i niespełnione pragnienia swoje. Nie sprawdzam, co się z nią dzieje, bo nie chcę się narazić na przykre - wiadomo jakie - widoki. To dopiero s----------e, Twój
  • Odpowiedz
@bulbulator90: Z tagów wnioskuję, że żonaty nie jesteś. Teraz kolejna sprawa - jeśli masz dobrą pozycję w firmie, nieźle zarabiasz i coś sobą reprezentujesz albo - a jeszcze lepiej i - nie jesteś spasionym grubasem i nie masz szpetnego ryja to możesz uderzać. Najwyżej każe Ci się o---------ć. Wtedy szybko Ci przejdzie to całe zauroczenie.
Na różnicę wieku nie patrz. Mam koleżankę - bardzo ładną, drobną dziewczynę, która w pracy
  • Odpowiedz
  • 0
@shitman6 Nie jestem ulancem, od 1,5 roku ćwiczę ruglarnie na siłce, więc coś tam mięśni może nawet mam. Mordę mam w stylu babyface, ludzie mi dają mniej lat niż mam. Dodatkowo jestem kurduplem 173 cm, a ona jest ciut wyższa. W pracy jestem bardziej specjalista niż kierownikiem, na jakiś awans nie mam raczej szans bo nade mną służbowo jest syn prezesa ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jakbym spróbował
  • Odpowiedz
@bulbulator90:

Gdzie się śpi i pracuje tam się ujem nie wojuje

Weź gościu się zastanów czy twoja pozycja jest warta tego wszystkiego i weź się nie nakręcaj bo dla laski najpewniej jesteś tylko randomem z pracy.
  • Odpowiedz