Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +538
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
matixrr +445
#nieruchomosci
Nie koło zamachowe, lecz działania polityków i deweloperów w tej materii to zamach na życie i rozwój Polski i Polaków. Klasyczne przejęzyczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sabu: w sensie że mają kastrować właścicieli nieruchów? xD zawsze mnie śmieszą internetowi eksperci, którzy nawet nie wiedzą jakich słów używają
Ludzie w Polsce wydają się kompletnie nie ogarniać,
@Maurelius:
Na dodatek wzrost ceny transakcyjnych za m^2 nie są brane do wyliczania ogólnej inflacji. A powinny.
@6aesthetic9: Oni mają rację.
@sabu: kogo będziecie kastrować?
@6aesthetic9: Jak branża z gatunku dóbr podstawowych się dorobi to wytwarza się taki właśnie oligopol - wielką grupę interesu - z czasem każdy grubas albo decyzyjny dopina się klubu kontrolującego dobro podstawowe i tworzy się mityczny UKŁAD. U
@sabu: KATASTRALNY!