Aktywne Wpisy

kutmen2 +227
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +110
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

@Lolenson1888: w piątki też jesz wędlinę?
Teraz mam tylko dobrych znajomych, żadnego bliskiego przyjaciela, przez lata się wykruszyło. Mieszkanie jak zniedołężnieję pewnie oddam dla domu spokojnej starości, żeby spłacić rachunki (emerytury nie będę miał polskiej, ale wątpię że pokryje koszty pobytu w takim ośrodku). Wyjazd za granicę
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file3357613192278974474
Pobierz@onepnch: to jeszcze rawdogging kruzingu
@Lolenson1888: niestety nawet jak 1888 z nicku to Twoja data urodzenia to obawiam się, że nie byłeś pierwszym solo-dinerem.
Fizjologiczne czynności jak np. sranie robi się w samotności.
Tak samo powinno być z jedzeniem. Leci ci z mordy, jak chcesz coś odpowiedzieć w rozmowie, to możesz się zadlawić. To jest niezdrowe i niebezpieczne.
Nie wiem, to chyba tylko sposób na tych, co nie można z nimi normalnie porozmawiać, bo im się morda nie zamyka. Jak ugryzą kotleta, to masz
@Lolenson1888: tak to jest jak zamiast medycyny albo nawigacji morskiej studiuje się jakieś informatyki xD