Aktywne Wpisy
n-ke +164
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz
toDoList +3
#mecz Pohamujcie na chwilę emocje i spójrzcie na sprawę obiektywnie. Po co są te puchary? Żeby nabijać ranking. I kto Wam bez Legii te punkty nabije, GKS co ledwo wie o co tam biega w ogóle? Mize polska wieś dostała udany wieczór ale na pewno straciła rok

Co chcesz usłyszeć jak pewnie w środku sam wiesz kim ona jest
Mi się nie zdarzylo nawet na spotkaniu z jakimś kolega opowiadać o innych a wy już razem baraszkujecie a ona gada o innych typach , laska do w-------a
Nie przenosi się gór dla ludzi którzy dla ciebie by nie przeskoczyli nawet kaluzy zacznij się szanować
No i co jej powie ? Nie gadaj mi o czadach jacy są super bo mi smutno ? Takich ludzi się wywala z życia ostrym kopem , niech sobie te gierki uprawiają na kimś innym
Żaden człowiek nie jest wart tego żeby się pozbawiać honoru prosząc o coś jak żebrak
Jeśli ktoś z własnego
Tak walnąć pięścią w stół żeby ktoś kto ma charakter szona nagle się zmienił xDD
True też pasuje to powiedzenie
@obeznany: nie rozmieniaj tego słowa na drobne. Nie jest przyjacielem tylko zwykłym znajomym, tamponem emocjonalnym i zabijaczem nudy.
W odróżnieniu od amerykańskiego, gdzie 'friend' nie znaczy kompletnie nic, w polskim 'przyjaciel' znaczy dużo. Ja sam mam dosłownie kilku a znam setki ludzi.
eot
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Pierodolenie. Jej robił dobrze, a ona? Jak by jej zależało to tak to nie wygląda.