Wpis z mikrobloga

Kobiety świetnie to ogarniają, dlatego każda na #tinder to fotomodelka, bujne życie, podróże, drineczki, artystyki, miłośniczki sztuki, dobrej kuchni, pełno zainteresowań - no ciężko za nią nadążyć

@mirko_anonim: no nie wiem czy tak świetnie, skoro ciężko nadążyć. Mnie to właśnie odpycha, wolałbym raczej jakas skromna dziewczyne, ktora nie odstawia tego typu pokazówki
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no i co z tego że kobity przedstawiają się w najlepszym świetle na zdjęciach w apkach randkowych? Przecież i tak dochodzi do spotkania które wszystko weryfikuje. Jak się okaże że na fotkach zrobiła z siebie 8/10 (i jakiś chłop na to poleciał) a w realu jest 4/10 to czar pryska i mamy tylko zmarnowany czas i chłopa i kobity.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: znam takich co na początku znajomości udawali, później i tak wyjdzie jacy jesteście naprawdę, bo nie da się udawać cały czas, jeśli szukasz chwilowych znajomości, na góra pół roku, to tak samo jak na rozmowie o pracę możesz koloryzować, ale prędzej czy później wrócisz do swoich nawyków i możesz dostać wypowiedzenie ze związku ze skutkiem natychmiastowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-teoretyk-32:

w wolnym czasie p---o i picie piwa.

I znowu nie wiem o co chodzilo, co to jest p—-o? Przecież to nie jest przekleństwo
  • Odpowiedz