Aktywne Wpisy

Marcinnx +76
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, ktΓ³rzy traktujΔ
McDonalda jak jakΔ
Ε j----Δ
restauracjΔ 5 gwiazdkowΔ
.
PatrzΔ na to i co widzΔ? WidzΔ stado baranΓ³w, ktΓ³re stoi w kolejce, ΕΌeby daΔ siΔ OGRABIΔ w biaΕy dzieΕ.
KiedyΕ to byΕ tani fast food dla studentΓ³w. A dzisiaj? Dzisiaj KAΕ»DY z Was, kto tam idzie, pΕaci 35-40 zΕotych za j----y KAWAΕEK TEKTURY zwany buΕkΔ i miΔso gruboΕci ΕΌyletki, ktΓ³re koΕo krowy nawet nie leΕΌaΕo.
Rozumiecie to?
PatrzΔ na to i co widzΔ? WidzΔ stado baranΓ³w, ktΓ³re stoi w kolejce, ΕΌeby daΔ siΔ OGRABIΔ w biaΕy dzieΕ.
KiedyΕ to byΕ tani fast food dla studentΓ³w. A dzisiaj? Dzisiaj KAΕ»DY z Was, kto tam idzie, pΕaci 35-40 zΕotych za j----y KAWAΕEK TEKTURY zwany buΕkΔ i miΔso gruboΕci ΕΌyletki, ktΓ³re koΕo krowy nawet nie leΕΌaΕo.
Rozumiecie to?
ΕΊrΓ³dΕo: obraz
Pobierz
Tyrande +3
#fotelbiurowy
wkurzona jestem. KupiΕam sobie niecaΕy rok temu fotel "gamingowy". Na poczΔ tku byΕo git, ale obecnie krzesΕo kuchenne jest wygodniejsze od tego gΓ³wna.
SpΔdzam tam duΕΌo czasu, ale jest to uΕΌytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku juΕΌ jest odbity ksztaΕt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyΔ gdzie leΕΌaΕy poΕladki, gdzie nogi i widaΔ w ktΓ³rym miejscu byΕ pierΓ³g. D--a czuje plastik
wkurzona jestem. KupiΕam sobie niecaΕy rok temu fotel "gamingowy". Na poczΔ tku byΕo git, ale obecnie krzesΕo kuchenne jest wygodniejsze od tego gΓ³wna.
SpΔdzam tam duΕΌo czasu, ale jest to uΕΌytkowanie normalne. Nie przekraczam granicy wagi maksymalnej nawet w 50% (niby do 150kg). Natomiast na siedzisku juΕΌ jest odbity ksztaΕt mojego dupska. Serio. Idzie zobaczyΔ gdzie leΕΌaΕy poΕladki, gdzie nogi i widaΔ w ktΓ³rym miejscu byΕ pierΓ³g. D--a czuje plastik

β οΈ πππππΕ»ππππ πππππππ πππ Ε»ππππ, πππππππ π πππ πππππΔπππΔ πππππΔ πππππΔππππΕβ οΈ
#zaginela
π¨MAJA SIKORAπ¨ 14 LATπ¨
#szczecin
#koszalin
#zachodniopomorskie
Maja pochodzi ze Szczecina. Dnia 31.08.2024 r. okoΕo godz. 13.30 opuΕciΕa swoje miejsce zamieszkania mΓ³wiΔ c, ΕΌe idzie na spotkanie
z koleΕΌankΔ , z ktΓ³rego miaΕa wrΓ³ciΔ do godziny 20.00.
Z ustaleΕ wynika, ΕΌe z koleΕΌankΔ rozstaΕa siΔ ok godz. 16.00 i pojechaΕa pociΔ giem do Koszalina.
Wraz z kolegΔ , ktΓ³ry takΕΌe jest zaginiony oddalili siΔ w nieznanym kierunku.
Do chwili obecnej nie powrΓ³ciΕa do miejsca zamieszkania, ani nie skontaktowaΕa siΔ z bliskimi.
Ma ze sobΔ telefon, ktΓ³ry jest nieaktywny.
βΌοΈZaginiona powinna przyjmowaΔ leki, ktΓ³rych nie ma przy sobie. MoΕΌe potrzebowaΔ pomocy medycznejβΌοΈ
πRysopis
Dziewczyna ma 165 cm wzrostu, jest szczupΕej budowy ciaΕa. Ma szare oczy, ciemne, blond wΕosy.
β οΈZnakami szczegΓ³lnymi sΔ blizny na obu przedramionach.
πW dniu zaginiΔcia ubrana byΕa w szerokie jeansy, biaΕy top na ramiΔ czkach oraz szarΔ bluzΔ z kapturem. MiaΕa biaΕe buty Nike. Ma ze sobΔ czarny plecak Vans.
βοΈ JeΕli ktokolwiek widziaΕ zaginionΔ lub zna miejsce jej pobytu proszony jest o kontakt z Komisariatem Policji w Mierzynie pod nr telefonu 47 782 63 11, a w przypadku zagroΕΌenia ΕΌycia lub zdrowia pod nr alarmowym 112.
MoΕΌna rΓ³wnieΕΌ napisaΔ bezpoΕrednio do strony SOS ZaginiΔcia.
βΌοΈ GWARANTUJEMY ANONIMOWOΕΔ βΌοΈ
ΕΊrΓ³dΕo: 1000012602
Pobierz@ewa-olszak: heh, ciekawe ciekawe
@Achajos: wyglΔ da jak SΕawek Memcen potraktowany AI.
@shiverr: kuurwa, ja siΔ dopiero skapnΔ Εem po przeczytaniu caΕego posta OPa, ΕΌe to chyba nie jest ΕΌart, a na grafice nie ma wklejonego Memcena xDDDD
@kiszczak a blizny na przedramionach to ma od wysokiego cukru? ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)