Aktywne Wpisy
tindeRoman +1
Kupiłem ekspres do kawy i w wodzie butelkowanej (której będę używał do robienia kawy) zanurzyłem na sekundę pasek do testowania twardości wody, a potem odczekałem minutę. Wszystkie 4 pola zmieniły się na czerwone. Czy to możliwe że Nałęczowianka może być aż tak twarda? Mógłby ktoś potwierdzić? xD
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
#phillips #ekspresdokawy #kawa #elektronika
cpt_foley +219
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
@harrame: P---------e prawicy to jedno, ale ten profil młodzieżówki Lewicy jest bardzo rakowy, a post bzdurny.
@harrame: no zobacz, miesiąc minął i nadal żadna z podejrzanych zawodniczek nie miała czasu na to by zrobić badania i je opublikować żeby uciszyć wszelkie spekulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakoś w biegach mogli pozbyć się babochłopów z DSD
@Xuzoun: ale obie mają macicę, nie mają penisów, to jakie badania jeszcze chcecie, skoro wszystko jest według mema z posta jasne (ironia)?
To jak? Mężczyźni mogą mieć macicę?
Reszta to anomalie czy jednostki chorobowe.
To w dzisiejszych czasach jakoś wciskaja głupoty że "to skomplikowane".
@Xuzoun: zawodnicy się badają żeby się dostać na olimpiadę, trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby się badać czy na pewno jest się kobietą, bo jakieś fandomy z internetu mówią że nie, na podstawie tego że opłacalna z ruskich pieniędzy federacja wykluczyła bokserke xD jak ja cie
@Xuzoun: Przeciez poszły pozwy w strone wielkich celebrytów ktorzy to kwestionowali, jak musk i rowling, jakos ich tweety w tym temacie poznikaly a sami zamkneli mordy, myslisz ze bezpodstawnie? I nikt nie musi ci wysylac zdjecia cipy
@justkilling: no tak, dlatego też Caster Semenya zdobyła złoty medal w 2012 oraz 2016, przecież przed tymi startami była solidnie przebadana, i NAGLE jednak okazało się że ma zaburzenia rozwoju płci.
Problem dotyczy wielu zawodniczek z Afryki i Azji i nie jest dyskryminacją - po prostu tam dzieciom przeprowadza się mniej badań i większości niestandardowych schorzeń się nie
@harrame: ja p------ę, serio musisz kłamać
@Xuzoun: aha, czyli to one mają udowadniać, że są niewinne xD a gdzie jakieś wyniki badań, na podstawie których je zdyskwalifikowano? Podali już chociaż za co były zdyskwalifikowane?
@harrame: co ma wspólnego afera olimpijska z tym screenen od lewicy?