Wpis z mikrobloga

@szybki_zuk w biegach też decydowały, ale w końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i rozszerzyli badania, poczytaj jak to było z Semenia. Jeśli chodzi o boks to te zasady powinny być jeszcze bardziej restrykcyjne, mamy technologie i wiedzę, a wszystko co blokuje równe zasady to poprawność polityczna.
  • Odpowiedz
@harrame: prawda to pitolenie? NIGDY NIE BĘDZIEMY AKCEPTOWAĆ TYCH WASZYCH WYNATURZEŃ!!! facet nigdy nie miał ni nigdy nie będzie miał macicy! Nie zaklamiecie biologii
  • Odpowiedz
no zobacz, miesiąc minął i nadal żadna z podejrzanych zawodniczek nie miała czasu na to by zrobić badania i je opublikować żeby uciszyć wszelkie spekulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xuzoun: od kiedy udowadnia się niewinność, gdzie wy macie jakieś badania które sugerują że są mężczyznami?
  • Odpowiedz
Miesiac po aferze z rzekomym "facetem" na igrzyskach olimpijskich, zgrywania wielkich ekspertow od chromosomow, i prawica powraca do swojego standardowego p---------a xD

@harrame: no to na pewno zrobiła testy chromosomowe, żeby zamknąć mordy tym wszystkim prawakom, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To takie proste ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
To fejk? Czy mamy na Wykopie osobę, która popiera to hasło? W jaki sposób facet może mieć macicę? W jaki sposób ja (jestem biologicznie mężczyzną i tak się czuję) mogę mieć macicę?
  • Odpowiedz
no popatrz, to dokładnie tak samo jak nie opublikowano nigdzie metodologii i wyników badań na podstawie których ją zdyskwalifikowano w 2023 roku xDDD ale to niedobra po co o tym mówić

@oliwkowemydlopodprysznic: oczekujesz że jakaś organizacja udostępni dane medyczne swoich zawodniczek bez ich zgody? xD

a dlaczego mają robić inne testy niż cała reszta? XD I jakie badania mają robić skoro genitalia
  • Odpowiedz
@lsrrdc Czyli jak ktoś sobie p------i głupoty to trzeba mu p-----------ć, wiadomo, ci co się zgadzają również powinni sobie p-----------ć, best u can do is to ignore it, ale wiem że to wymaga pewnej wprawy xd
  • Odpowiedz
no zobacz, miesiąc minął i nadal żadna z podejrzanych zawodniczek nie miała czasu na to by zrobić badania i je opublikować żeby uciszyć wszelkie spekulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xuzoun: Ale nagrali film gdzie ją pomalowali xDDD WIĘC BABA!!!
  • Odpowiedz
@Xuzoun: Aha, czyli jeśli nie znasz szczegółów ale tak Ci się wydaje na chłopski rozum - to wtedy pełna zgoda i wszystko musiało być fair. Ale jeśli nie wiesz i ktoś Ci mówi, że mogło być inaczej niż myślisz - to już na pewno nie jest to prawda. Aha okej w ten sposób. Dodatkowo ona p--------a całkiem sporo zawodów przed olimipadą także no faktycznie dominacja genetyczna fest xDD

I muszę
  • Odpowiedz
w biegach też decydowały, ale w końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i rozszerzyli badania,

@Popularny_mis: no ale prawaki zawsze mówią, że to genitalia decydują bo pOdrĘcZnIk do PrZyrKi.

poczytaj jak to było z
  • Odpowiedz