Aktywne Wpisy

nieodgadniona +59
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
fernir88 +41
Jako mężczyzna nie rozumiem jak można się upodlić do takiego spermiarstwa i kupować te OF, itd.
#p0lka #zydkrecikorba
#p0lka #zydkrecikorba
źródło: 1000000460
Pobierz

źródło: temp_file4223716317356557625
PobierzW Niemczech też były różnego rodzaju wsparcia i tanie kredyty i ceny nieruchomości wywaliło w kosmos to wiecie jak zareagowali Niemcy? Przestali kupować i sytuacja odrazu się uregulowała sama :)
Wafle z kremem… ale porównanie! No tak… mieszkania to się kupuje codziennie jak chleb k jest to coś niezbędnego do życia jak woda.
Jak dzisiaj nie kupię mieszkania to umre albo będę bezdomnym xD
@Notes: Ja wiem, że mamy niemieckiego premiera, ale żeby od razu robić wszystko tak jak w Niemczech?
@Notes: Jeśli myślisz, że wynajem zamiast kupna, czy jakieś mityczne przeczekanie i mieszkanie pod mostem miał z tym jakiś związek to się mylisz. Ludzie, którzy wynajmują w Niemczech to nie tak, że wolą uczestniczyć
I tu dochodzimy do drugiego problemu ;) wątpię żeby ludzka potrzeba było posiadanie mieszkania w mieście wojewódzkim 3 minuty z buta do pracy, w klapkach po sojowe latte i supermarketem w odległości 300m