Wpis z mikrobloga

@Silvan01: wszystko spoko, ale takie efekty w 5 miesięcy to ja mam od po prostu nie w----------a. Wiadomo, że siłka pomaga, bo przynajmniej jakieś miejsce, żeby spalać i nie-w--------ć trochę mniej, ale ani mięśni po 5 miesiącach nie będzie widać zbytnio bez odżywek ani ich nie będzie widać również dlatego, że warstwa pozostałego tłuszczu wciąż je zakryje. Siła będzie większa, ale można taki efekt mieć też po prostu w----------c racjonalnie.
  • Odpowiedz
@JonkeJ: zlituj się ja jestem wredny i hejtuje otyłość to doceniam progres opa, poza tym nie od razu Rzym zbudowali i nawet jeśli ma mięśnie to są jeszcze ukryte przez wciąż wysoki bf%

@Silvan01 gratulacje ile kg poleciało? Bo nie zauważyłem tego info.

Co było motywacją
  • Odpowiedz
  • 0
@Silvan01 dobra, dawaj w skrócie, bo 33lvl here, długie lata sportów ekstremalnych za mną, ale od 5 lat już tylko d--a w samochodzie, weź rzuć poradą
  • Odpowiedz
  • 6
@osabzyk @smutny_czlowiek @mazut_kluczowy @bieda_kredyciarz_2proc @Partyzant91 @iTuTego @WykopekNaPolEtatu @vanschout @Jakis_Leszek @Jarek_maks @gdi2 @Uncle-
Mam 33 lata wazę obecnie 70kg. Ubyło mnie jakieś 17kg, mogło być lepiej i szybciej, ale nie czuje parcia na szkło nigdzie mi się nie spieszy.

DIETA:
2200 kcal 130g białka. Jem co chce byle białko i kcal się zgadzało, staram się wybierać pełnowartościowe produkty bogate w błonnik najlepiej
Silvan01 - @osabzyk @smutnyczlowiek @mazutkluczowy @biedakredyciarz2proc @Partyzant91...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakis_Leszek tak się wydaje, tłuszcz z brzucha u faceta schodzi na samym końcu jako ostatni i wiele osób odpuszcza zaraz przed tym kiedy będzie miało najlepszy i najszybszy efekt. Wtedy było 67kg wiec raptem 3kg mniej niż obecnie. Teraz do spalenia został mi już właśnie tylko brzuch. ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wspominałem ze jestem dietetykiem, jak to się mówi szewc w dziurawych butach chodzi.
  • Odpowiedz
@Silvan01: dałem plusa, bo lubię ludzi którzy biorą się za siebie, robią efekty. Tylkp nie s------l tego, a jak s---------z to się nie poddawaj. Pamiętaj, że w tym momencie kształtujesz nowy styl życia.
  • Odpowiedz
  • 0
@NiePanikuj nie ma czegoś takiego jak ćwiczenia na tłuszcz brzuszny, organizm pobiera energię z tłuszczu w całym ciele i nie sposób na nim wymusić by pobierał z konkretnego miejsca. U kobiet najpierw pobiera go priorytetowo z brzucha u mężczyzn na sam koniec, tak już jest za sprawą hormonów płciowych. To że u mnie reszta ciała wygląda niemal tak samo a brzuszek znika zawdzięczam treningom silowym i nie wielkim ale jednak przyrostom
  • Odpowiedz