Aktywne Wpisy

moll +182
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +448
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Witam,
Co zrobić kiedy partner od 5 dni chodzi obrażony i nie chce rozmawiać? Najgorsze jest to, że nie podaje przyczyny tego stanu, kiedy spytałam się czy coś się stało to milczał i przewrócił oczami a kiedy raz spróbowałam zagaić rozmowę na temat "co robiłeś dzisiejszego dnia" to odpowiada: pracowałem i spałem (bruh), mając głowę skierowaną w monitor. Panowie, czy Wy serio nie mozecie powiedzieć co Wam siedzi na wątrobie? Zastanawiam się czy to nie over dla mirasa i mirabeli, bo takie 5 cichych dni jest strasznie wymęczających (tak, mogę brzmieć jak księżniczka, ale zależy mi na partnerze który będzie ze mną grał w otwarte karty a nie rzucał focha bo tak) #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zachowuje się tak bo mu na to pozwalasz tym że nie umiesz się spakować i trzasnąć drzwiami
To jak on cię traktuje jest odzwierciedleniem tego jak ty siebie szanujesz , skoro ma tupet żeby tak robić widocznie mu za bardzo ulegasz
On cię trakeuje jak ostatniego śmiecia
Jak nie podziała to powiedzieć mu, że dojrzała osoba rozmawia o tym co jej wadzi a nie strzela focha. Foch to działanie bierno-agresywne mające na celu wymuszenie czegoś na drugiej osobie.
Dla mnie takie zachowanie to już wystarczająco żeby odejść j znalezc kogoś kto ma mentalnie więcej niż te 5 lat
Niech sobie z nim jeszcze dziecko zrobi
A tak na serio nie wyobrażam sobie jak ktoś kto ma więcej niż 10 lat może tak robić , osoba toksyczna , raczej się nie zmieni
@mirko_anonim: co zrobiłaś?
@Linnior88: taaaaaaak ...
Tak, to niedojrzałe zachowanie.
daj mu do zastanowienia, czy chce związek dorosłych ludzi którzy rozmawiają jak coś im nie gra, czy chce to zakończyć
że nie chce ci się bawić w jego "domyśl się"
cieszcie się że nie macie dzieci, z typem, który nagle się obraża na kilka dni i nic nie mówi, brrrr
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli jednak nie masz nic za uszami, to słabo z jego strony, że nic nie mówi, więc śmiało możesz go zapytać czemu się zachowuje jak p**da :)
O ile karanie ciszą jest patologicznym zachowaniem, to takim samym jest brak komunikacji w związku i jasnego stwierdzania potrzeb i oczekiwań, a także potencjalnych problemów "zanim" one nastąpią. Tylko potrzeba ogromnych pokładów empatii, by pomyśleć za wczasu o drugiej osobie