Aktywne Wpisy

lubie-sernik +8
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

niepisowski +110
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz

@kuba181797: hahahaha, pierdoIisz jak potłuczony, szykuj się do szkoły synek.
@kuba181797: Zdecyduj się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Djelon: Jeśli naprawdę jakimś cudem wierzysz w to co piszesz to nie wróże ci owocnej kariery, ale prawdopodobnie trollujesz. Pisanie kodu przez AI w tej pracy to jest już must have.
@kuba181797: 4 zdania i 2 kłamstwa w nich.
@kuba181797: Chyba hello word albo todo lista. Piszę o tym wszędzie. Od 2 lat, te narzędzia nie potrafią napisać dobrego testu. Rzeczy, które piszą są na poziomie MAX juniora. Gdzie przy każdej zmianie, którą ma AI zrobić
@kuba181797: (-‸ლ)
Czytajcie chociaż te swoje baity przed publikajcą
@kab_anos: ludzie, którzy są technologicznymi ignorantami i ogarnęli AI dopiero od momentu ChatGPT-3 i była to dla nich rewolucja w przeciągu sekundy spodziewają się dalej takich samych postępów jak oni to zaobserwowali: nie było i nagle jest. Błędnie ekstrapolują taki sam postęp.
Komentarz usunięty przez autora
@Benzen: ale to się nie wyklucza. Technologie się zmieniają nieustannie ale tak naprawdę to jest pętla po tych samych konceptach i wynajdowanie koła na nową
Kiedyś było SSR i przekodowanie strony w formularzu
Potem Ajax i SPA
Teraz znowu mamy częściowo SSR i wysyłanie kodu UI z backendu
@