mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
wnocy
@lunga: Wydaje mi się, że generalnie mogę dłużej, plus mogę sobie robić przerwy. No i tak - łatwiej staje, więc jak normalnie między jednym bzykaniem i drugim muszę odczekać z pół dnia, tak tutaj nie raz wystarczy mi godzina.

@mirko_anonim te środki nie działają tak, że Ci pała staje i masz wzwód przez 3 dni. Po prostu ułatwiają ukrwienie narządu. Jak masz stres, zmęczenie, podziębienie itd. to trudniej jest
2
wnocy
wnocy
  • adult
1
m.....a
m.....a
@mirko_anonim: Kamagra 100mg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
KwadratPolski
@mirko_anonim: pytanie mam ile musisz "pykać" żeby dojść? to tylko pomaga na wzwód czy też pomaga wydłużyć finał ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
wnocy
@mirko_anonim: Ja generalnie nie mam problemów, ale co jakiś czas kupuję maxigrę tadalafil 10mg, bo lata już nie te, a żona to by chciała kilka razy w ciągu dnia i długo. To 10mg działa na mnie przez prawie tydzień. Innych raczej nie testowalem bo i nie było powodu.
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @KwadratPolski - Nie wiem ile, ale no tak z 15-20min i tak, wydłuża finał

@wnocy - okej, coś mi to już mówi, pytanie czy zawsze bierzesz 10mg i jak to działa, że tak długo? Non stop chodzisz ze wzwodem czy na zasadzie, ze jak do czegos dochodzi to tak długo jest we krwi i łatwo osiagnac wzwód?

Sugerując się tym co piszesz to 5mg tez by
0
l.....a
l.....a
@wnocy: Ale jak to działa na Ciebie przez tydzień? Łatwiej staje i możesz powtórkę czy dłużej dochodzisz?
0
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): @wnocy okej, wszystko wiem, dziek! Czyli działa to tak samo jak Sildenafil, ale dłużej bo Sildenafil działa na tej samej zasadzie, ale nie działa to aż tak długo tylko na powiedzmy jedną nocke

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @wnocy:

A strzelasz tak samo? tym samym? czy inaczej i innym?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
0
wnocy
@mirko_anonim: tym samym, a czym mam strzelać? ;]
0
S.....a
S.....a
@wnocy: e aptekarz xdd a co polecasz, aby nie skończyć w 2 min, a np 15 min? są jakieś takie tabletki?
0
Jestem_robotem123
@mirko_anonim: jeśli problem idzie z psychiki to skoro sildenafil działał to znaczy że sam dales radę (a dokładniej placebo zadzialalo) bo on nie działa na problemy z psychą tylko z hydrauliką. Jak widać jestes zdrowy chlop tylko potrzeba ci baby która cie nie zestresuje, powodzenia miras. Szczera rozmowa z baba byłaby tutaj najlepsza.
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0