Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Ja generalnie nie mam problemów, ale co jakiś czas kupuję maxigrę tadalafil 10mg, bo lata już nie te, a żona to by chciała kilka razy w ciągu dnia i długo. To 10mg działa na mnie przez prawie tydzień. Innych raczej nie testowalem bo i nie było powodu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KwadratPolski - Nie wiem ile, ale no tak z 15-20min i tak, wydłuża finał

@wnocy - okej, coś mi to już mówi, pytanie czy zawsze bierzesz 10mg i jak to działa, że tak długo? Non stop chodzisz ze wzwodem czy na zasadzie, ze jak do czegos dochodzi to tak długo jest we krwi i łatwo osiagnac wzwód?

Sugerując się tym co piszesz to 5mg tez by
  • Odpowiedz
@lunga: Wydaje mi się, że generalnie mogę dłużej, plus mogę sobie robić przerwy. No i tak - łatwiej staje, więc jak normalnie między jednym bzykaniem i drugim muszę odczekać z pół dnia, tak tutaj nie raz wystarczy mi godzina.

@mirko_anonim te środki nie działają tak, że Ci pała staje i masz wzwód przez 3 dni. Po prostu ułatwiają ukrwienie narządu. Jak masz stres, zmęczenie, podziębienie itd. to trudniej jest
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli problem idzie z psychiki to skoro sildenafil działał to znaczy że sam dales radę (a dokładniej placebo zadzialalo) bo on nie działa na problemy z psychą tylko z hydrauliką. Jak widać jestes zdrowy chlop tylko potrzeba ci baby która cie nie zestresuje, powodzenia miras. Szczera rozmowa z baba byłaby tutaj najlepsza.
  • Odpowiedz