@Leisik34: mam maszynkę na żyletki ex kiedyś chciała nogi ogolić a miałem założoną nową żyletkę i dość ustawione agresywnie ostrze no i się pięknie zacięła na nodze i już więcej nie ruszała mojej maszynki ( ͡°͜ʖ͡°)
@masz_fajne_donice: Golenie nóg czy klaty u facetów to ujma dla męskości imo, że niby co jak ogoli nogi i te kilka gram włosów z nóg to bedzie mieć lepszą areodymikę, będzie lepszy w sporcie itp, a nawet jak się raz spoci itp to coś złego się stanie ? po to jest prysznic i woda żeby się umyć nawet jak się ma włosy :D fuck logic, od razu niech sobie najlepiej
nawet jak się raz spoci itp to coś złego się stanie ? po to jest prysznic i woda żeby się umyć nawet jak się ma włosy :D fuck logic, od razu niech sobie najlepiej przeszczep zrobią na vaginę, będą bardziej areodynamiczni bo im jaja nie będą stawiać oporu powierza przy siodełku lol
@Drake1: ała, ten komentarz wygrywa w tym miesiącu nobla chłopskiego rozumu ( ಠ_ಠ)
@NieBendePrasowac: No cóż albo się golisz albo się nie golisz :) swoją drogą kobiety ponoć lubią wydepilowane jaja bo się ponoć lepiej ssa czy liże ;/ a-la jak u psów, nie wiem, tylko słyszałem xD
@Drake1: ała, ten komentarz wygrywa w tym miesiącu nobla chłopskiego rozumu ( ಠ_ಠ)