Zrobiłem sobie w czwartek zastrzyk z teścia w pośladek i po kilku dniach pojawił się siniak duży ból przy siedzeniu, chodzeniu. Teścia drugi raz aplikowałem i chyba nie poszedl do miesnia.
Idę do lekarza po L4 z tego powodu i nie wiem czy mu powiedzieć że nielegalnie zdobytego teścia zaaplikowałem czy że szpilka mi się wbiła i chyba wdało się zakaznie
@Dzieci_Duchy: chłopie, weź ibuprofen i tyle, jest stan zapalny, zwalczysz go i koniec roboty. Nie trzeba do lekarza iść. Mówi Ci to sterydziarz od wielu lat.
@upodlator tak jak powiedziałeś tak zrobiłem i powiedziałem wprost co i jak. Myślałem że będzie oburzony czy coś a tu wszystko elegancko s-x dzięki miras
@4mmc-enjoyer: tez podejrzewam, że ibuprofen by pomógł. Patrzac po nicku jesteśmy i tym co tu napisales jestesmy do siebie bardzo podobni ( ͡°͜ʖ͡°) mialem brac antybiotyk ale znam srodki o wiele mocni anty bakteryjne itp ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@4mmc-enjoyer dzisiaj podobna sytuacja, @latarnikpolityczny dzisiaj podobna sytuacja po 2 dniach od strzała. Ibuprofen pomógł zajebiście aż się zdziwiłem. Igły używam do aplikowania 0.6x0.25 a chyba powinna być 0.6x0.3? Bo właśnie zdaje mi się że te zastrzyki wykonałem podskórnie a nie do mięśniowo i dlatego tak się wydarzyło
Idę do lekarza po L4 z tego powodu i nie wiem czy mu powiedzieć że nielegalnie zdobytego teścia zaaplikowałem czy że szpilka mi się wbiła i chyba wdało się zakaznie
#l4 #medycyna #lekarz #pomocy #narkotykizawszespoko #mirkokoksy #sterydy #testosteron
Skąd ten ropień czy inne gowno? Biłeś bez odkażania miejsca iniekcji? Czy testosteron był brudny?
Igły używam do aplikowania 0.6x0.25 a chyba powinna być 0.6x0.3? Bo właśnie zdaje mi się że te zastrzyki wykonałem podskórnie a nie do mięśniowo i dlatego tak się wydarzyło