Aktywne Wpisy

#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Mam już dość tego i chyba muszę zakończyć tą relację, jest ciężko bo jestem do niej przywiązany, hormony, wspomnienia wiadomo.
Ale chyba nie ma już innej opcji.
Pytanie do was bo pewnie są tu osoby z doświadczeniem (ja mam tylko rozstanie po 2 miesiącach związku w gimbie na koncie) jak to zrobić najlepiej,dodam że nie mieszkamy ze sobą,dzieci też oczywiście nie mamy.
I drugie pytanie dlaczego ona to robi jak myślicie? Czy mnie kocha i chce wzbudzić zazdrość/dowartościować się że mi na niej zależy czy straciła do mnie już szacunek/pociąg i liczy że ja zakończę związek? Co z tymi babami...BOŻE
PROSZĘ O RADY,WSZELKIE RADY
Czuję się jak dziecko rozgrywany,jak we mgle.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #p0lka #s--s #tinder #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ratować to?
@mirko_anonim: lekki offtop, ale czemu wy faceci jesteście takimi cipami?
- hej nie rób tak.
@mirko_anonim: wyślij jej smsa
może to shittest, może szuka wyjścia ale standardowo brakuje asertywności. jak ona od ciebie oczekuje telepatii to się pewnie wk.rwiasz więc nie wymagaj od obcych ludzi że bedą czytac w myślach jakiejś losowej dzidy której nigdy nie widzieli na oczy i nie mieli z nią kontaktu.
pytanie powiazane do czytających, co sobie myślicie jak panny zaczynają takie lub podobne debilizmy odstawiać? bo jakby wasz dobry przyjaciel czy przyjaciółka
Druga gałąź złapana; jak nie jesteście małżeństwem to wygrałeś los na loterii.
Szukaj innej, a tą olej, bo nawet jak to jakoś skleisz to i tak będzie Ci truła głowę przez wiele lat.
@Jakis_Leszek: Cucku, ona z nowym pracownikiem wychodzi do "cukierni" pomóc mu wybierać tort. Będzie grzmocone.
Kolejny krok to otworzenie paczki z popcornem. Jak było coś na rzeczy to może będziemy mieli nowa przyjaciółkę
@mirko_anonim: OP p----------y xD A4 w wakacje w niedziele po południu be like
źródło: image
PobierzJakby chciała się grzmocić tu by nie mówiła ze idzie z kolegą tylko z koleżanką gdzieś albo nic nie mówiła
Żyj dalej w swojej iluzji, że w związku nie można mieć przyjaciół innej płci
@mirko_anonim: pewnie czeka na oświadczyny i próbuje to wymusić
jak nie czujesz tego, to czas zakończyć
@Jakis_Leszek: Jak uważasz, że można się przyjaźnić z kobietą, to weź się może nie wypowiadaj w takich tematach.
Na pewno jest co kończyć? Twoja dziewczyna wie, że jesteście razem?