Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Mam już dość tego i chyba muszę zakończyć tą relację, jest ciężko bo jestem do niej przywiązany, hormony, wspomnienia wiadomo.
Ale chyba nie ma już innej opcji.
Pytanie do was bo pewnie są tu osoby z doświadczeniem (ja mam tylko rozstanie po 2 miesiącach związku w gimbie na koncie) jak to zrobić najlepiej,dodam że nie mieszkamy ze sobą,dzieci też oczywiście nie mamy.
I drugie pytanie dlaczego ona to robi jak myślicie? Czy mnie kocha i chce wzbudzić zazdrość/dowartościować się że mi na niej zależy czy straciła do mnie już szacunek/pociąg i liczy że ja zakończę związek? Co z tymi babami...BOŻE
PROSZĘ O RADY,WSZELKIE RADY
Czuję się jak dziecko rozgrywany,jak we mgle.

#zwiazki #logikarozowychpaskow #p0lka #s--s #tinder #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Ratować to?

• Możesz próbować 16.6% (134)
  • Zerwać,dasz radę znaleźć lepszą. 83.4% (674)

Oddanych głosów: 808

• 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.

Ona wtedy mówi

@mirko_anonim: lekki offtop, ale czemu wy faceci jesteście takimi cipami?
- hej nie rób tak.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): wuj wie.

może to shittest, może szuka wyjścia ale standardowo brakuje asertywności. jak ona od ciebie oczekuje telepatii to się pewnie wk.rwiasz więc nie wymagaj od obcych ludzi że bedą czytac w myślach jakiejś losowej dzidy której nigdy nie widzieli na oczy i nie mieli z nią kontaktu.

pytanie powiazane do czytających, co sobie myślicie jak panny zaczynają takie lub podobne debilizmy odstawiać? bo jakby wasz dobry przyjaciel czy przyjaciółka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): Nudzi się małpie w życiu i ma za mało wrażeń. Robi ci shit testy, nie szanuje cię. Nie dba o Twój komfort i twoje uczucia. Widzisz i to apel do wszystkich, są ludzie na świecie nienormalni i jak się z takim człowiekiem zwiążesz to albo dominujesz ty albo ta osoba. W tym przypadku ona dominuje nad tobą, steruje twoimi emocjami. Nie kocha cię już, robi ci przykrość ku
  • Odpowiedz
Wydaje mi się, że nie tylko biceps mogła mu mierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Druga gałąź złapana; jak nie jesteście małżeństwem to wygrałeś los na loterii.
Szukaj innej, a tą olej, bo nawet jak to jakoś skleisz to i tak będzie Ci truła głowę przez wiele lat.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: imo ma mokro na widok tamtego, na tyle ją kręci że nie umie się przy tobie opanować żeby się "nie pochwalić", pewno do niczego jeszcze nie doszło ale ona by chciała żeby doszło, przerabiałem ;) s--------ć, nic z tego nie będzie.
  • Odpowiedz
typie jesteś zazdrosny i zapuszczony dlatego tak o nim mówi, liczy się się ogarniesz. A ty chcesz ją zastawić

@Jakis_Leszek: Cucku, ona z nowym pracownikiem wychodzi do "cukierni" pomóc mu wybierać tort. Będzie grzmocone.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja na twoim miejscu narazie zainteresowałbym się co to za gość i jego dziewczyna. Jak się uda ustalić, to złapać kontakt z jego dziewczyna i naświetlić jej odpowiednio temat w odpowiednim czasie. Wtedy dać sobie spokój z twoją dziewczyną i się rozstać, chwilę wcześniej mówiąc jego dziewczynie o zagrożeniu itp.
Kolejny krok to otworzenie paczki z popcornem. Jak było coś na rzeczy to może będziemy mieli nowa przyjaciółkę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a u Ciebie w biurze nie ma jakiejś nowej koleżanki która podróżuje, ćwiczy Pilates czy uj wie co, jest mega zgrabna i ma takie same zainteresowania jak Ty? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@b_oski: Różnie mnie nazywali ale nigdy cokiemxd

Jakby chciała się grzmocić tu by nie mówiła ze idzie z kolegą tylko z koleżanką gdzieś albo nic nie mówiła

Żyj dalej w swojej iluzji, że w związku nie można mieć przyjaciół innej płci
  • Odpowiedz
@AustralianV8: w jakim temacie, budowania mięśni? No trenuje jakies 10 lat, może to nie jest jakoś dużo. Ale gdybym miał 41 bicku teraz, to bym się załamał, bo to naprawdę nie jest dużo byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czy tylko ja przeczytałem wątpliwe wypociny OPa? Ze wszystkich redflagow największy jest ten, że jesteście razem 3 lata i nie mieszkacie nawet ze sobą.

Na pewno jest co kończyć? Twoja dziewczyna wie, że jesteście razem?
  • Odpowiedz