Wpis z mikrobloga

a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy

@mirko_anonim: coś jej odpowiedziałeś po tym zdaniu, wkuwriłeś się, czy powiedziałeś "aha, spoko"?
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Wy zawsze macie problem z rozróżnianiem pojęć. Miłość a zauroczenie. Koleżeństwo a przyjaźń. Zdrada a niewinna przygoda. To są różne rzeczy. Z kobietą można mieć fajną (a nawet fantastyczną) relację, ale nie przyjaźń.
  • Odpowiedz
Wy zawsze macie problem z rozróżnianiem pojęć. Miłość a zauroczenie.

@b_oski:

Wy zawsze myślicie cootasem i potraficie przez to zyebać fajną relację nieromantyczną i jeszcze bezczelnie mieć pretensje do kobiet o jakieś friendzony xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Szczerze to nie wiem o co może jej chodzić, myślę że powinieneś jeszcze raz poważnie z nią o tym porozmawiać. Spytaj jakie są jej motywację, czy coś czuję do tego kolegi, a może nie jesteś w jej typie i wolałaby poszukać kogoś na jego podobieństwo. Wiem, że jest ci przykro, bo byłam kilka razy w takiej sytuacji, gdy mój były już partner ślinił się do innych kobiet, godzinami przeglądał
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Bo za bardzo się różnimy. Zresztą prawdziwa przyjaźń, tak naprawdę, rzadka jest również między kobietą a drugą kobietą, natomiast na co dzień można ją dostrzec między facetami. Tak jest, tego nie zmienisz. Moglibyśmy chcieć, żeby tak nie było, ale jest.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pani w cukierni doradzi jaki tort wybrać. Tam nie trzeba się znać na wszystkim. Powiedz jej o tym. , chciałbym usłyszeć nagranie z jej reakcji. Hahaha. Jakaś apka do szpiegowania pozycji w jej telefonie może by się przydała?
  • Odpowiedz