Aktywne Wpisy
marian1881 +303
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Mam już dość tego i chyba muszę zakończyć tą relację, jest ciężko bo jestem do niej przywiązany, hormony, wspomnienia wiadomo.
Ale chyba nie ma już innej opcji.
Pytanie do was bo pewnie są tu osoby z doświadczeniem (ja mam tylko rozstanie po 2 miesiącach związku w gimbie na koncie) jak to zrobić najlepiej,dodam że nie mieszkamy ze sobą,dzieci też oczywiście nie mamy.
I drugie pytanie dlaczego ona to robi jak myślicie? Czy mnie kocha i chce wzbudzić zazdrość/dowartościować się że mi na niej zależy czy straciła do mnie już szacunek/pociąg i liczy że ja zakończę związek? Co z tymi babami...BOŻE
PROSZĘ O RADY,WSZELKIE RADY
Czuję się jak dziecko rozgrywany,jak we mgle.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #p0lka #s--s #tinder #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ratować to?
Chciała żebyś się umięśnił, żebyś brał udział w zawodach amatorskich, zmienił auto na lepsze
Przespałeś, więc zaczęła się zakochiwać w tamtym xd
@mirko_anonim: Weź przeczytaj sobie to na głos kilka razy. Przecież to jest tak p------e, że ja na twoim miejscu byłbym już singlem.
Jeśli jeszcze mu nie ciągnęła, to tylko czeka na odpowiednią okazję.
@najwyzszymaszt: A4 to numer autobany, a nie model audi w tym kontekście xD
Przykro się czyta takie posty. 3 lata. I później baba robi takie coś. Co jej brakuje? Mięśni? Wczesniej nie brakowało? To niech powie to a nie.
@mirko_anonim: xd
Powodzenia