Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +239
źródło: HEr4OynWwAAsJVr
Pobierzwpis na jaki grubasy nie zasluguja ale zrobic trzeba
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a
PODSUMOWANIE 7 EDYCJI IGRZYSK BEBZONOW
tldr:
grubasy sa dalej tluste i tepe, odpadla polowa, wstyd jak diabli, tylko 36 osob schudlo od 4 kilo w gore
a

![Kiedy Rzeczpospolita była największa? [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b417579ec4e6d9b68a885417692ce38a7a453e479fa1945c3fc548e413cb1882,q80.jpg)

o ile znasz jakieś kobiety, bo może być tak że nie nadajesz się ani do związków, ani do sponsoringów, ani w ogóle do kobiet
Komentarz usunięty przez moderatora
@heniek_8: chyba o to w tym wpisie chodzi, że chce zapłacić, zrobić co ma zrobić i nara XD
Bez zbędnych ceregieli i jakichś "dzień dobry" na wstępie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Kilku tysięcy to znaczy ile? Jak cię naprawdę na takie rzeczy stać i chcesz relacji cielesnej na wyłączność, to nie pytasz o to na wykopie, tylko jeździsz z młodą syrenką spędzić piękne lato na swoim luksusowym jachcie. Za kilka tysięcy to dostaniesz karynę lub kurtyzanę.
pewnie i warto jak laska jest naprawdę spoko i topka wyglądowa ale coś mi się zdaje że to nie jest wbrew pozorom takie proste do ogarnięcia
bo taka laska sobie może ogarnąć faceta co jej i tak wszystko będzie opłacał a nie musi mieć przy
@Pharos: ile według Ciebie trzeba dziś wydać na taką studentkę 1-2 roku o wyglądzie 6-7/10 miesięcznie w wariancie A) 1 spotkanie tygodniowo B) 2 spotkania tygodniowo?
Ja działałem w tym temacie kilka lat temu ale wiadomo że inflacja zrobiła swoje i dzisiejsze 10k to 5k przed
@mirko_anonim: tak, ale jak ze wszystkim w życiu trzeba uważać i włożyć trochę wysiłku.
Miałem kilka relacji sponsorowanych i każda była bardzo satysfakcjonująca. Polubisz się z taką dziewczyna, będziecie się razem wygłupiać i śmiać, ona opowie ci wiele o sobie, mimo że wiadomo jaki macie układ i wiadomo że to tymczasowe.
Było też parę sytuacji że po poznaniu się z dziewczyną zrezygnowałem z