Wpis z mikrobloga

#gownowpis #gamedev #programista15k #heheszki

Cześć Wykopowicze!

Rok temu podjąłem odważną decyzję – rzuciłem pracę w korpo i postanowiłem zrealizować swoje marzenie o stworzeniu własnej gry online. Dziś jestem niesamowicie podekscytowany, mogąc podzielić się z Wami owocem tego przedsięwzięcia!

Przedstawiam Wam „WARkocz” – moją pierwszą grę, która po roku ciężkiej pracy i mnóstwa godzin spędzonych przed komputerem, w końcu doczekała się wersji alfa! 🎮 Jest to dopiero początek, więc liczę na Waszą pomoc w testowaniu i przekazywaniu uwag, które pomogą mi dopracować grę.

Chciałbym serdecznie zaprosić Was do zapoznania się z wersją alfa „WARkocz” – możecie ją pobrać pod tym linkiem:
**(https://codepen.io/Jam-Jam-the-lessful/pen/XWLqoJd

Każda opinia i sugestia będzie dla mnie nieoceniona!

Dziękuję za Wasze wsparcie i cierpliwość. Cieszę się, że mogę dzielić się z Wami tym projektem i mam nadzieję, że „WARkocz” przypadnie Wam do gustu!

Pozdrawiam serdecznie i czekam na Wasze feedbacki!
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@havocki: ale po co kłamać? Przecież gra zajęła ci 9 dni bez żadnej wiedzy z programowania, wyłącznie przy pomocy wykopków i czatu gpt. Rozumiem, że gdybyś napisał że zrobiłeś to w 9 dni i dałeś z siebie 30%, to raczej mało kto chciałby kliknąć, ale jakby ktoś mi powiedział że spędził rok na zrobienie takiego gówna to zabiłbym go śmiechem.
Ps: ta twarz jest obrzydliwa
  • Odpowiedz
  • 0
@Blomex: zobacz tagi ;) to dla beki wpis ktory zrobil sam chatgpt. Nie jestem programista a chce zrobic realnie cos "wiekszego" z tego bo pomysl wydaje mi sie sympatyczny i moze na kawe bym zarobil
  • Odpowiedz