Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +2229
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +46
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

Kolejny przykład – chcę ustawić wydarzenie w terminarzu np. na przyszły piątek i zamiast kalendarzyka mam jakieś bębenkowe cudactwa i zgaduj sobie albo licz, kiedy będzie ten piątek.
Już w dwóch aplikacjach widziałem takie cudo. Samo przewijanie tych cyferek też jest niewygodne.
#ui #ux #komputery #windows #android #yandex #ciekawostki
źródło: 1000000464
PobierzWygląda jak Android 3 Honeycomb.
O ile dobrze kojarzę, to w 5 Lolipop dla programistów dano metodę wprowadzania czasu w postaci tarcz zegarowych (pierwsza godzinowa, druga minutowa) i dla daty w postaci kalendarza.
Tyle że ta metoda z Android 5 Lolipop w praktyce wymaga wyświetlacza o dość dużych rozmiarach rzeczywistych i jakimś minimalnym DPI dla zachowania czytelności i użyteczności.
Przy 4
Załóżmy że w najbliższy piątek masz dentystę o 17. Otwierasz appkę, wpisujesz "fr 17 dentysta" i leci od razu wydarzenie do kalendarza. Szybciej i wygodniej sie chyba nie da.